Nieuws, achtergrond en debat

Nieuws, achtergrond en debat

VRHL Case

Accountant is hét magazine met nieuws, achtergrond en debat voor accountants en andere financials. Het magazine verschijnt elk kwartaal en VRHL Content en Creatie verzorgt al jaren met veel plezier de vormgeving.

 

Nieuw gezicht

In 2015 kreeg de website een nieuw gezicht en werd het magazine Accountant omgevormd van maandmagazine tot kwartaalmagazine. Vanaf dat moment verzorgen wij naast de vormgeving ook de beeldredactie en fotografie van elke editie. De eerste editie van 2016 is extra mooi met de titel in spot UV-lak:

Accountant-1

Accountant-3

Accountant-4

Accountant-2

 
Ben jij op zoek naar vormgevers voor jouw magazine? Neem vrijblijvend contact met ons op!

TAGS
Creatie Vormgeving

Deel deze blog

Andere blogposts en cases van VRHL Case

MBO Luchtvaarttechniek, niet zomaar een opleiding

De luchtvaartsector schreeuwt om goed opgeleide techneuten. Om meer studenten aan te trekken maakten wij voor MBO Luchtvaarttechniek een gloednieuwe website, video's, foto's, online banners, een leaflet en een social media campagne. Het resultaat?

Lees meer

Introductiecampagne Kleine Kwalen Online via social media

Veel huisartsen in Nederland maken gebruik van de bekende boekenreeks Kleine Kwalen: een kennisbank waar ruim 400 veel voorkomende aandoeningen in staan beschreven. En… Kleine Kwalen is nu ook online beschikbaar! Om Kleine Kwalen Online te promoten, schreven wij een social media strategie en voerden deze uit.

Lees meer

Ho ho hooooo… meeeeerry Christmas!

Wij houden van de feestdagen! Dan mogen we namelijk weer tientallen mooie, inspirerende kerst- en nieuwjaarswensen voor onze klanten bedenken en vormgeven. Vaak op het aller-aller-allerlaatste moment, maar dat mag de pret niet drukken. Benieuwd?

Lees meer

Online leadgeneratie met nieuwe website Freek Hypotheek

Een website is tegenwoordig meer dan alleen een digitaal visitekaartje. Met een juiste paginaflow kan je website een echte leadgenerator worden. Voor de nieuwe website van Freek Hypotheek gingen wij terug naar de tekentafel en bouwden we een ware salesmachine op.

Lees meer

Van D&K Autoglas naar DK Prototyping for Automotive Glass

DK benaderde ons voor een restyling van de 25 jaar oude huisstijl en een nieuwe website. Hieruit vloeide voort een personeelscampagne, een bedrijfsleaflet en diverse uitingen voor de beurs.

Lees meer