Nieuwe website MD Service toont het onzichtbare

Nieuwe website MD Service toont het onzichtbare

VRHL Case

MD Service levert haar werk bij voorkeur zo onzichtbaar mogelijk af. De elektrotechnische installaties en bekabeling die ze aanleggen wil je in je huiskamer of kantoor niet terugzien. Hoe geef je dit bedrijf dan een gezicht op haar nieuwe website?

Dat deden we door juist een heel visueel aantrekkelijke site te bouwen. De nieuwe website www.mdservice.nl laat zien hoeveel comfort en gemak de installaties van MD Service bieden: de kapsalon die de coiffures van klanten perfect uitlicht of de prachtige moderne villa waarin je via domotica alle installaties vanuit een centraal bedieningspaneel aanstuurt. De nieuwe pay-off luidt dan ook: “Alles wat je niet ziet, maar wat zorgt voor comfort in bedrijf en thuis”.

MD-Service-2

 

WordPress website met eenvoudig CMS

VRHL/// Online dacht de structuur van de website uit, ontwierp het design, rekening houdend met de nieuwste UX-standaarden en bouwde de site in WordPress. Het WordPress CMS werd daarbij vereenvoudigd naar een VRHL CMS waarin je alleen de pagina’s ziet die je nodig hebt. MD Service kan de site daardoor eenvoudig zelf bijhouden. De site is uiteraard responsive en de teksten zijn SEO-vriendelijk geschreven.

MD-Service-1

 
MD Service installeert en repareert elektra, verlichting, beveiliging, audio en video, data en telefonie en domotica. Bovendien loopt het bedrijf voorop in de installatie van laadpunten voor elektrisch vervoer.

MD-Service-3

 
VRHL/// Online verzorgde alle aspecten van de website: concept, structuur, UX-design, content en techniek. Ook toe aan een frisse nieuwe website? Neem dan contact met ons op.

TAGS
Content Online Website

Deel deze blog

Andere blogposts en cases van VRHL Case

MBO Luchtvaarttechniek, niet zomaar een opleiding

De luchtvaartsector schreeuwt om goed opgeleide techneuten. Om meer studenten aan te trekken maakten wij voor MBO Luchtvaarttechniek een gloednieuwe website, video's, foto's, online banners, een leaflet en een social media campagne. Het resultaat?

Lees meer

Introductiecampagne Kleine Kwalen Online via social media

Veel huisartsen in Nederland maken gebruik van de bekende boekenreeks Kleine Kwalen: een kennisbank waar ruim 400 veel voorkomende aandoeningen in staan beschreven. En… Kleine Kwalen is nu ook online beschikbaar! Om Kleine Kwalen Online te promoten, schreven wij een social media strategie en voerden deze uit.

Lees meer

Ho ho hooooo… meeeeerry Christmas!

Wij houden van de feestdagen! Dan mogen we namelijk weer tientallen mooie, inspirerende kerst- en nieuwjaarswensen voor onze klanten bedenken en vormgeven. Vaak op het aller-aller-allerlaatste moment, maar dat mag de pret niet drukken. Benieuwd?

Lees meer

Online leadgeneratie met nieuwe website Freek Hypotheek

Een website is tegenwoordig meer dan alleen een digitaal visitekaartje. Met een juiste paginaflow kan je website een echte leadgenerator worden. Voor de nieuwe website van Freek Hypotheek gingen wij terug naar de tekentafel en bouwden we een ware salesmachine op.

Lees meer

Van D&K Autoglas naar DK Prototyping for Automotive Glass

DK benaderde ons voor een restyling van de 25 jaar oude huisstijl en een nieuwe website. Hieruit vloeide voort een personeelscampagne, een bedrijfsleaflet en diverse uitingen voor de beurs.

Lees meer