Nieuw design voor Toxic

Nieuw design voor Toxic

VRHL Case

Toxic ondersteunt klanten die met chemische producten werken en helpt bij het registreren en het communiceren met medewerkers over (werken met) chemische stoffen. Dit zijn zowel organisaties met 500 verschillende chemische producten als kleinere organisaties die maar 10 chemische producten moeten registeren en updaten. Voor een nieuw design en logo klopte Toxic bij ons aan. Wij gingen aan de slag en ontwierpen een nieuwe website, een nieuw logo en voerden de nieuwe stijl door in Toxics informatiefolder.

 

Nieuw design website

We maakten een nieuw ontwerp voor de website. Bekijk het resultaat hieronder of klik zelf even door de website Toxic.nl heen.

Toxic-2017-website

Toxic-2017-website-pagina
Toxic-2017-website-cijfers

 

Toxics nieuwe logo

Op de nieuwe website zie je ’t al staan: het nieuwe logo! Toxic wilde een passend logo dat veiligheid uitstraalt en een internationale uitstraling heeft. Onze art director heeft goed nagedacht en het logo naar aanleiding van onderstaande vormen en kleuren opgebouwd: een molecuul, een giftige kikker en de vorm van een x:
Ontwerp logo Toxic

We zijn trots op het resultaat:
Toxic-2017-logo

 

Folder nieuwe stijl

Om de nieuwe stijl, kleuren en het nieuwe logo overal door te voeren, hebben onze vormgevers ook de huidige folder opnieuw vormgegeven. Helemaal in de nieuwe stijl!

Toxic-2017-folder

 

Nieuwe website?

Wil jij ook een nieuw design, een nieuwe website of een nieuw logo? Neem vrijblijvend contact met ons op!

TAGS
Creatie folder Logo Online Redactie Vormgeving Website

Deel deze blog

Andere blogposts en cases van VRHL Case

MBO Luchtvaarttechniek, niet zomaar een opleiding

De luchtvaartsector schreeuwt om goed opgeleide techneuten. Om meer studenten aan te trekken maakten wij voor 5 ROC's - die samenwerken onder de naam MBO Luchtvaarttechniek - een gloednieuwe website, video's, foto's, online banners, een leaflet en een social media campagne. Het resultaat?

Lees meer

Introductiecampagne Kleine Kwalen Online via social media

Veel huisartsen in Nederland maken gebruik van de bekende boekenreeks Kleine Kwalen: een kennisbank waar ruim 400 veel voorkomende aandoeningen in staan beschreven. En… Kleine Kwalen is nu ook online beschikbaar! Om Kleine Kwalen Online te promoten, schreven wij een social media strategie en voerden deze uit.

Lees meer

Ho ho hooooo… meeeeerry Christmas!

Wij houden van de feestdagen! Dan mogen we namelijk weer tientallen mooie, inspirerende kerst- en nieuwjaarswensen voor onze klanten bedenken en vormgeven. Vaak op het aller-aller-allerlaatste moment, maar dat mag de pret niet drukken. Benieuwd?

Lees meer

Online leadgeneratie met nieuwe website Freek Hypotheek

Een website is tegenwoordig meer dan alleen een digitaal visitekaartje. Met een juiste paginaflow kan je website een echte leadgenerator worden. Voor de nieuwe website van Freek Hypotheek gingen wij terug naar de tekentafel en bouwden we een ware salesmachine op.

Lees meer

Van D&K Autoglas naar DK Prototyping for Automotive Glass

DK benaderde ons voor een restyling van de 25 jaar oude huisstijl en een nieuwe website. Hieruit vloeide voort een personeelscampagne, een bedrijfsleaflet en diverse uitingen voor de beurs.

Lees meer