Ho ho hooooo… meeeeerry Christmas!

Ho ho hooooo… meeeeerry Christmas!

VRHL Case

Wij houden van de feestdagen! Dan mogen we namelijk weer tientallen mooie, inspirerende kerst- en nieuwjaarswensen voor onze klanten bedenken en vormgeven. Vaak op het aller-aller-allerlaatste moment, maar dat mag de pret niet drukken. Hierbij een kleine selectie.

Spelt verrast haar klanten dit jaar met deze mooie kaart:

Voor Junis mogen wij ook elk jaar iets moois maken. Zij geeft haar medewerkers dit jaar deze originele kerstwens:

Voor Wille Donker maakten wij deze kerst- en nieuwjaarskaart:

XpertHR komt elk jaar bij ons met het verzoek om een leuke kerstkaart te maken. En zeg nou zelf, hij is toch wéér leuk?

xpert-kerst

Ook Van der Werff Groep is elk jaar van de partij. vdw-kerst

Hillson en A.F.C. Brandpreventie wilden iets speciaals van hun kerstpakket maken. Nou, hier is ie dan…

hillson-kerst

Jumbo Ten Brink Food maakten we blij met vier folders met heerlijke viergangenkerstmenu’s. Natuurlijk zijn de ingrediënten te koop bij deze vers-supermarkt in Alphen aan den Rijn.Kerst VRHL

Voor GREEN ontwierpen we deze kubuskalender, die verstuurd wordt naar alle relaties. Nog steeds handig voor op het bureau!Kerst VRHLMediq CombiCare stuurde haar klanten vorig jaar onderstaande kerstkaart. Voor deze kerstkaart werkten we samen met Maartje de Jeu, bekend van Heel Holland Bakt. Zij bedacht een recept voor een overheerlijk kerstdessert met Goudse stroopwafels, die we uiteraard zelf ook meteen even hebben uitgeprobeerd!

VRHL Kerst

Van der Werff Groep deed onderstaand kaartje op de post. Junis Kinderopvang en Orange Wellness Club verstuurden een mooie, digitale kaart.

Kerst VRHL

Reed Business verraste haar klanten met een kerstboom! Weliswaar eentje van een paar centimeter, maar met een beetje liefde en aandacht, groeit deze uit tot een volwaardige boom. Ook verstuurden zij een verlichte kaart én een digitale kerstkaart.

Kerst5

ChipSoft stuurde zijn klanten een vrolijke, digitale kerstgroet. De kosten die zij besparen, doneren zij aan een goed doel. Voor Stichting BOOR en 10 voor de leraar maakten we niet zomaar een digitale kerstkaart, maar eentje met een gave animatie! Bekijk de animatie van Stichting BOOR en de animatie van 10 voor de leraar.

Kerst VRHL

Wil jij dit jaar ook een inspirerende (digitale) kerst-, nieuwjaars- of andere kaart versturen? Neem dan gerust contact met ons op!

TAGS
Animatie Creatie Vormgeving

Deel deze blog

Andere blogposts en cases van VRHL Case

Bake Out: a night out of the box

Bake Out: een uniek event, voor iedereen die werkzaam is in de ambachtelijke bakkerij. Wij bedachten de naam, ontwikkelden de huisstijl en verzorgden een mooie crossmediale campagne om honderden tickets te verkopen.

Lees meer

Cum Laude: prijswinnende kaas, gemaakt op de boerderij.

De Bond van Boerderijzuivelbereiders, een mooie club van ondernemende boeren, maakt de lekkerste kaas van Nederland. Dat moet iedereen weten én kopen! Is dat moeilijk? Met een goed idee valt dat best mee. Lees het hier!

Lees meer

WATT moeten MKB-ondernemers weten over de Informatieplicht Energiebesparing?

WATT moeten MKB-ondernemers weten over de naderende Informatieplicht Energiebesparing? Best veel en dat bundelen wij in een mooie campagne. Lees hier WATT we precies deden voor MKB Nederland in samenwerking met meer dan 50 partners.

Lees meer

Alphen aan den Rijn krijgt de city marketing die het verdient!

Zet Alphen aan den Rijn op de kaart. Om te beginnen bij alle inwoners en ondernemers in Alphen en de kernen daaromheen. Als een aantrekkelijke plek om te wonen, te werken én te recreëren. Dat is in het kort de opdracht van Alphen City Marketing.

Lees meer

Introductiecampagne Kleine Kwalen via social media

Veel huisartsen in Nederland maken gebruik van de bekende boekenreeks Kleine Kwalen, over de diagnostisering en behandeling van veel voorkomende aandoeningen. Maar Kleine Kwalen is nu ook online beschikbaar én de boekenreeks is vernieuwd! Om de nieuwe versie van Kleine Kwalen te promoten, zowel online en offline, schakelde opdrachtgever Bohn Stafleu en Loghum (afgekort BSL) ons een social media strategie te schrijven en uit te voeren.

Lees meer