Oorspronkelijk is Kaylee een horecatopper, maar sinds dit jaar laat ze zich omscholen tot socialmedia– en communicatie-expert. Ze volgt de opleiding Crossmediale Communicatie; één dag per week gaat ze naar school en de rest van de week werkt ze lekker bij ons!

Trots op

Dat ik een paar jaar geleden mee heb mogen doen aan een baristacompetitie in Italië. Ik ben helaas niet met de winst naar huis gegaan, maar de hele ervaring was zo tof!”

Slecht in

“Alles wat met voetbal te maken heeft. Ik kan het zelf voor geen meter, snap het spel niet en vind het niet leuk om naar te kijken. Dus je hoeft nooit aan mij te vragen: ‘Heb je de wedstrijd gisteravond gezien?’ Grote kans van niet!”

Gek op

“De zomer. Festivals, het strand, avonden op het terras.. Alles is leuker in de zomer.”

Hekel aan

“Mensen die hard praten in de stiltecoupé van de trein. En regen. Bah.”

Gedreven door

“Mijn goal is altijd om de mensen om mij heen het naar hun zin te maken. Daarom heb ik ook jaren in de horeca gewerkt. Ik wil altijd zorgen dat, op welke manier dan ook, iedereen tevreden en met een glimlach de deur uit loopt. Die drive komt bij VRHL ook goed van pas!”

Bang voor

“Vliegtuigen. Waarom ik al een paar keer in mijn eentje naar de andere kant van de wereld ben gevlogen is daarom ook een raadsel. Wát een ellende.”

Zin in

“Mijn studie! Per 1 september mag ik mijn baan combineren met de studie Crossmediale Communicatie. Ik kijk er erg naar uit om weer de schoolbanken in te gaan.”