Charlotte (of ‘Sjarladdie’, zoals de meesten haar hier noemen) is echt heel vaak vrolijk. Behalve als haar computer weer eens niet op wil starten, dan wil ze nog weleens klagen. Is meestal niet de schuld van de techniek, trouwens… Verder maakt Charlotte de leukste grapjes en… de leukste teksten! Voor een website, tijdschrift of videoscript; Sjarladdie schudt ze zo uit haar mouw!

Leuke VRHL-herinnering aan

“De Helene Fischer-imitatie van Yvonne in Berlijn. Daar waren we om het 25-jarig jubileum van VRHL te vieren. Gelukkig hebben we de beelden nog…”

Trots op

“Mijn collega’s! We maken met z’n allen zulke mooie dingen, daar ben ik trots op.”

Slecht in

“Sporten. En dat terwijl ik vroeger best fanatiek was; ik danste vier uur per week. Maar toen ik van de trap viel en m’n schouder uit de kom had (ja sorry, ik kan heel lomp zijn), ben ik gestopt en eigenlijk nooit meer echt ergens aan begonnen. Shame on me.”

Bewondering voor

“Alleenstaande ouders, en dan vooral mijn eigen moeder. Diep respect hoe je in je eentje vier kinderen weet op te voeden.”

Gek op

“Vietnamese loempia’s, karaoke-feestjes en reizen. Daar mag je me voor wakker maken!”

Hekel aan

“Mensen die zulke dingen zeggen als ‘Zij kan dat beter als mij’. En mensen die al-tijd mazzel hebben. Bloedirritant.”

Bang voor

“Hoogtes. Ik dwing mezelf om hoogtes op te zoeken, in de hoop dat ik van mijn hoogtevrees af kom. Ik ben onder andere in de London Eye en de Sagrada Familia geweest. Of het zin had? Nee, absoluut niet. Integendeel. Ik schijt nog steeds vijftig tinten bruin.”

Zin in

“De verbouwing van ons huis! Nou ja, ik heb zin in het eindresultaat. Niet de verbouwing zelf.”