Wat wilde je vroeger worden?
“Van alles. Eerst tandarts, daarna visagist. Maar toen ik in de afscheidsmusical van groep 8 de hoofdrol kreeg, wilde ik naar de Kleinkunstacademie. Alleen wilde de Kleinkunstacademie mij niet hebben, haha. Uiteindelijk ben ik beland op de School voor Journalistiek.”

Wat doe je bij VRHL?
“Bij VRHL ben ik contentmanager. Een onwijs leuke functie waarin ik van alles mag doen: van het schrijven van artikelen tot het maken van video’s. En dat voor verschillende klanten. Die veelzijdigheid maakt het zo leuk.”

Wat ben je nog meer?
“Professioneel luilak, maar bovenal liefhebber van Toscane, goede wijn, speciaalbiertjes en lekker eten. Ik ben daarnaast gek op theater en reizen. Ik hou van citytrips! Ik vind het heerlijk om in een paar dagen een stad te verkennen. Ik ben inmiddels in Oslo, Boedapest, Berlijn, Stockholm, Londen, Lissabon en Kopenhagen geweest, maar ik wil nog zoveel zien! Barcelona, Rome en New York staan in ieder geval nog op mijn lijstje.”

Waar ben je echt heel goed in?
“Series kijken! Ik bingewatch me suf. Ik hou van Scandinavische series, zoals The Bridge. Die zitten goed in elkaar en zijn mooi gefilmd. Maar ook van series als Rita en How to get away with murder jaag ik er met gemak hele seizoenen doorheen.”

Wat wil je ooit nog doen of hebben?
“Italiaans leren en een leuk optrekje in Toscane kopen. Ciao tutti!”