Meer dan tien jaar geleden werkte Bob voor het eerst samen met VRHL, toen nog als freelancer. Maar nadat hij vorig jaar Jan tegen het lijf liep in de pizzeria, is hij als flexwerkende online strateeg bij ons aan de slag gegaan. Heb je een strategische vraag over je website? Dan is de kans dus groot dat Bob je verder helpt.

Slecht in

“Ik denk dat de mensen om mij heen het er unaniem over eens zijn dat communicatie mijn grote zwakte is. Gelukkig herken ik dit inmiddels zelf ook en kan ik bij VRHL terugvallen op een team van collega’s (in het bijzonder Lieke) die me dat zo veel mogelijk uit handen neemt.”

Bewondering voor

“Creatieve mensen. Op kantoor verbaas ik me regelmatig over de unieke creaties van mijn collega’s. Ik snap echt niet hoe ze dat voor elkaar krijgen. Verder laat ik me graag inspireren door de How I built this podcast en verschillende TedTalks.”

Hekel aan

“De hele dag op dezelfde plek aan hetzelfde bureau zitten. Dat ik tegenwoordig een flexplek bij VRHL heb is dan ook een zegen. Op plek twee staan te lange meetings. Alles gedeeld wat er gedeeld moet worden? Mooi. Dan kunnen we verder. Ook als dat betekent dat we na een paar minuten al klaar zijn met overleg.”

Gedreven door

“Verschillende zaken, maar op nummer één staat nieuwe dingen ontdekken. Of het nu gaat om een nieuwe klant, een nieuw project of gewoon een nieuw idee: ik pak de uitdaging met beide handen aan. Helemaal als ik de vrijheid heb om het écht van voor tot achter uit te denken.”

Trots op

“De balans die ik nu heb in mijn leven. Op pijnlijke wijze heb ik geleerd dat heel veel werken niet de oplossing is voor alles. Daardoor heb ik mezelf goed leren kennen en herken ik mijn grenzen snel.”

Zin in

“Ik werk momenteel aan een aantal hele leuke nieuwe projecten. Ik kijk echt enorm uit naar het moment dat die gelanceerd worden en mensen ermee aan de slag kunnen.”