Amber studeert Communicatiewetenchappen en is sinds september onze Junior Projectmanager. Ze doet van alles bij VRHL: online advertenties instellen, websites vullen, helpen bij fotoshoots, de telefoon opnemen en nog veel meer. Het leukste tot nu toe vond ze de opnamedag van de video van de Molenviergang Aarlanderveen.

Gedreven door

“Communicatiewetenschap. Massamedia en alle vormen van communicatie worden steeds belangrijker. Als student communicatiewetenschappen ben ik vooral geïnteresseerd in hoe je zorgt dat informatie écht binnenkomt bij de ontvanger.”

Gek op

“Hockey en het teamgevoel wat bij een teamsport komt kijken. Oja, en slaatjes; van die kant-en-klare ‘salades’ met veel te veel mayo. De meeste mensen vinden het smerig, maar ik ben er gek op.”

Bewondering voor

“Al mijn vriendinnen die in de zorg zitten. Ik kan zelf niet echt tegen bloed, dus ik doe het ze niet na.”

Hekel aan

“Mensen die traag zijn, ik heb namelijk altijd haast. En muggen. Op de een of andere manier ben ik de enige in huis die de hele nacht geterroriseerd wordt door die beesten.”

Trots op

“Dat ik op mijn 22ste al met mijn master Communicatiewetenschap bezig ben. En dat ik dan ook bij zo’n te gek bedrijf als VRHL aan de slag mag, dat maakt me extra trots.”

Bezig met

“Het combineren van mijn werk bij VRHL, het huishouden (ik woon sinds januari samen met mijn twee beste vriendinnen) en het volgen van mijn master Communicatiewetenschap. Druk, maar vooral allemaal heel leerzaam en leuk.”