Amber Verheul

Amber heeft haar master Communicatiewetenschappen afgerond en is onze Junior Projectmanager. Ze doet van alles bij Vrhl: online advertenties instellen, websites vullen en coördineren, helpen bij bedrijfsuitjes en of bedrijfsevenementen, de telefoon opnemen en nog veel meer.

Gedreven door

“De kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn master. Het volgen van de master als aanvulling op mijn hbo-opleiding Commerciële Economie heeft mij veel meer inzichten gegeven en ik ben vooral geïnteresseerd geraakt in hoe je zorgt dat informatie écht binnenkomt bij de ontvanger.”

Gek op

“Hockey en het teamgevoel wat bij een teamsport komt kijken. Oja, en slaatjes; van die kant-en-klare ‘salades’ met veel te veel mayo. De meeste mensen vinden het smerig, maar ik ben er gek op.”

Bewondering voor

“Al mijn vriendinnen die in de zorg zitten. Ik kan zelf niet echt tegen bloed, dus ik doe het ze niet na.”

Hekel aan

“Mensen die traag zijn, ik heb namelijk altijd haast. En muggen. Op de een of andere manier ben ik de enige in huis die de hele nacht geterroriseerd wordt door die beesten.”

Trots op

“Dat ik op mijn 23ste de master Communicatiewetenschappen heb afgerond. En dat ik dan ook bij zo’n te gek bedrijf als Vrhl aan de slag mag, dat maakt me extra trots.”

Bezig met

“Het combineren van mijn werk bij Vrhl, het huishouden (ik woon samen met mijn twee beste vriendinnen) en het bijhouden van mijn sociale leven. Druk, maar vooral allemaal heel leerzaam en leuk.”