Meesterlijk mooie website

Meesterlijk mooie website

VRHL Case

Via Meestertitel.eu kunnen bakkers zich aanmelden voor een praktijkexamen om de titel Meester Boulanger en/of Meester Patissier te behalen. Omdat de website nog niet responsive was en Meestertitel graag een nieuwe look & feel wilde, schakelden zij ons in.

VRHL’s vormgevers ontwierpen en ontwikkelden een responsive website voor Vereniging de Meesters. De website heeft een nieuwe look & feel, is nu beter beheerbaar en goed vindbaar in Google.

Meesters-vormgeving-website

 

Functioneel ontwerp

Om te beginnen maakten wij een functioneel ontwerp. Uiteraard is er bij dit ontwerp rekening gehouden met de huidige UX-standaarden (gebruiksvriendelijkheid) en trends op gebied van webdesign.

Meesters-website-ontwerp

 

Ontwikkeling front-end

Daarna maakte onze art director een ontwerp voor de website die we vervolgens in HTML5 & CSS3 hebben gebouwd en in allerlei browsers hebben getest.

 

Responsive

De website is nu responsive. Dat betekent dat je die zowel op desktop als tablet en smartphone goed kunt bekijken. Daarbij worden responsive sites beter geïndexeerd door Google en andere zoekmachines.

 
Meesters-responsive-design

 

Ontwikkeling back-end

VRHL ontwikkelde de back-end waar teksten, foto’s, nieuwsberichten en agenda-items in aangepast en toegevoegd kunnen worden. Ook hebben we een koppeling met Google Analytics gemaakt waar Meestertitel de bezoekcijfers op elk gewenst moment kan inzien.

Meesters-ontwerp-site

 

Testen en live

De website is door VRHL én Vereniging de Meesters zelf uitgebreid getest voordat die live ging.

Meesters-nieuwe-website

 

Nieuwe website?

Ook op zoek naar een nieuwe look & feel voor jouw website of wil je je website responsive maken? Mail of bel ons gerust. Wij helpen je graag!

TAGS
Online Ontwerp responsive Vormgeving Website

Deel deze blog

Andere blogposts en cases van VRHL Case

MBO Luchtvaarttechniek, niet zomaar een opleiding

De luchtvaartsector schreeuwt om goed opgeleide techneuten. Om meer studenten aan te trekken maakten wij voor MBO Luchtvaarttechniek een gloednieuwe website, video's, foto's, online banners, een leaflet en een social media campagne. Het resultaat?

Lees meer

Introductiecampagne Kleine Kwalen Online via social media

Veel huisartsen in Nederland maken gebruik van de bekende boekenreeks Kleine Kwalen: een kennisbank waar ruim 400 veel voorkomende aandoeningen in staan beschreven. En… Kleine Kwalen is nu ook online beschikbaar! Om Kleine Kwalen Online te promoten, schreven wij een social media strategie en voerden deze uit.

Lees meer

Ho ho hooooo… meeeeerry Christmas!

Wij houden van de feestdagen! Dan mogen we namelijk weer tientallen mooie, inspirerende kerst- en nieuwjaarswensen voor onze klanten bedenken en vormgeven. Vaak op het aller-aller-allerlaatste moment, maar dat mag de pret niet drukken. Benieuwd?

Lees meer

Online leadgeneratie met nieuwe website Freek Hypotheek

Een website is tegenwoordig meer dan alleen een digitaal visitekaartje. Met een juiste paginaflow kan je website een echte leadgenerator worden. Voor de nieuwe website van Freek Hypotheek gingen wij terug naar de tekentafel en bouwden we een ware salesmachine op.

Lees meer

Van D&K Autoglas naar DK Prototyping for Automotive Glass

DK benaderde ons voor een restyling van de 25 jaar oude huisstijl en een nieuwe website. Hieruit vloeide voort een personeelscampagne, een bedrijfsleaflet en diverse uitingen voor de beurs.

Lees meer