Vormgeving gerenommeerde vaktitels

Vormgeving gerenommeerde vaktitels

VRHL Case

VRHL Creatie verzorgt vanaf nu de vormgeving van twee gerenommeerde vaktitels: Binnenlands Bestuur en Communicatie!

 

Binnenlands Bestuur

Binnenlands Bestuur, een uitgave van Sijthoff Media Groep, richt zich op de hoger opgeleide ambtenaar en bestuurder. Het magazine biedt nieuws, achtergronden en opinie over bestuur en beleid. Binnenlands Bestuur verschijnt iedere twee weken en heeft een oplage van 46.000 exemplaren.

 

Communicatie

Communicatie is een uitgave van Adfo Groep, marktleider in marketing- en communicatie-uitgaven en onderdeel van Sijthoff Media Groep. Het vakblad wil PR-, voorlichting- en communicatieprofessionals informeren en inspireren met nieuws, opinie-artikelen en interviews met vakgenoten. Communicatie heeft een oplage van 4.000 exemplaren en verschijnt tien keer per jaar.

Op de eerste exemplaren van onze hand zijn wij natuurlijk erg trots!
Communicatie_mockup

BB_cover

VRHL Content en Creatie verzorgt al meer dan twintig jaar de vormgeving van diverse vakbladen, consumentenmagazines en personeelsbladen. Voorbeelden zijn Landleven, Navisie, Andante en Jubel. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk ook eens onze menukaart, want we doen nog veel meer!

TAGS
Creatie Magazine

Deel deze blog

Andere blogposts en cases van VRHL Case

Bake Out: a night out of the box

Bake Out: een uniek event, voor iedereen die werkzaam is in de ambachtelijke bakkerij. Wij bedachten de naam, ontwikkelden de huisstijl en verzorgden een mooie crossmediale campagne om honderden tickets te verkopen.

Lees meer

Cum Laude: prijswinnende kaas, gemaakt op de boerderij.

De Bond van Boerderijzuivelbereiders, een mooie club van ondernemende boeren, maakt de lekkerste kaas van Nederland. Dat moet iedereen weten én kopen! Is dat moeilijk? Met een goed idee valt dat best mee. Lees het hier!

Lees meer

WATT moeten MKB-ondernemers weten over de Informatieplicht Energiebesparing?

WATT moeten MKB-ondernemers weten over de naderende Informatieplicht Energiebesparing? Best veel en dat bundelen wij in een mooie campagne. Lees hier WATT we precies deden voor MKB Nederland in samenwerking met meer dan 50 partners.

Lees meer

Alphen aan den Rijn krijgt de city marketing die het verdient!

Zet Alphen aan den Rijn op de kaart. Om te beginnen bij alle inwoners en ondernemers in Alphen en de kernen daaromheen. Als een aantrekkelijke plek om te wonen, te werken én te recreëren. Dat is in het kort de opdracht van Alphen City Marketing.

Lees meer

Introductiecampagne Kleine Kwalen via social media

Veel huisartsen in Nederland maken gebruik van de bekende boekenreeks Kleine Kwalen, over de diagnostisering en behandeling van veel voorkomende aandoeningen. Maar Kleine Kwalen is nu ook online beschikbaar én de boekenreeks is vernieuwd! Om de nieuwe versie van Kleine Kwalen te promoten, zowel online en offline, schakelde opdrachtgever Bohn Stafleu en Loghum (afgekort BSL) ons een social media strategie te schrijven en uit te voeren.

Lees meer