Vormgeving gerenommeerde vaktitels

Vormgeving gerenommeerde vaktitels

VRHL Case

VRHL Creatie verzorgt vanaf nu de vormgeving van twee gerenommeerde vaktitels: Binnenlands Bestuur en Communicatie!

 

Binnenlands Bestuur

Binnenlands Bestuur, een uitgave van Sijthoff Media Groep, richt zich op de hoger opgeleide ambtenaar en bestuurder. Het magazine biedt nieuws, achtergronden en opinie over bestuur en beleid. Binnenlands Bestuur verschijnt iedere twee weken en heeft een oplage van 46.000 exemplaren.

 

Communicatie

Communicatie is een uitgave van Adfo Groep, marktleider in marketing- en communicatie-uitgaven en onderdeel van Sijthoff Media Groep. Het vakblad wil PR-, voorlichting- en communicatieprofessionals informeren en inspireren met nieuws, opinie-artikelen en interviews met vakgenoten. Communicatie heeft een oplage van 4.000 exemplaren en verschijnt tien keer per jaar.

Op de eerste exemplaren van onze hand zijn wij natuurlijk erg trots!
Communicatie_mockup

BB_cover

VRHL Content en Creatie verzorgt al meer dan twintig jaar de vormgeving van diverse vakbladen, consumentenmagazines en personeelsbladen. Voorbeelden zijn Landleven, Navisie, Andante en Jubel. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk ook eens onze menukaart, want we doen nog veel meer!

TAGS
Creatie Magazine

Deel deze blog

Andere blogposts en cases van VRHL Case

MBO Luchtvaarttechniek, niet zomaar een opleiding

De luchtvaartsector schreeuwt om goed opgeleide techneuten. Om meer studenten aan te trekken maakten wij voor MBO Luchtvaarttechniek een gloednieuwe website, video's, foto's, online banners, een leaflet en een social media campagne. Het resultaat?

Lees meer

Introductiecampagne Kleine Kwalen Online via social media

Veel huisartsen in Nederland maken gebruik van de bekende boekenreeks Kleine Kwalen: een kennisbank waar ruim 400 veel voorkomende aandoeningen in staan beschreven. En… Kleine Kwalen is nu ook online beschikbaar! Om Kleine Kwalen Online te promoten, schreven wij een social media strategie en voerden deze uit.

Lees meer

Ho ho hooooo… meeeeerry Christmas!

Wij houden van de feestdagen! Dan mogen we namelijk weer tientallen mooie, inspirerende kerst- en nieuwjaarswensen voor onze klanten bedenken en vormgeven. Vaak op het aller-aller-allerlaatste moment, maar dat mag de pret niet drukken. Benieuwd?

Lees meer

Online leadgeneratie met nieuwe website Freek Hypotheek

Een website is tegenwoordig meer dan alleen een digitaal visitekaartje. Met een juiste paginaflow kan je website een echte leadgenerator worden. Voor de nieuwe website van Freek Hypotheek gingen wij terug naar de tekentafel en bouwden we een ware salesmachine op.

Lees meer

Van D&K Autoglas naar DK Prototyping for Automotive Glass

DK benaderde ons voor een restyling van de 25 jaar oude huisstijl en een nieuwe website. Hieruit vloeide voort een personeelscampagne, een bedrijfsleaflet en diverse uitingen voor de beurs.

Lees meer