Vormgeving gerenommeerde vaktitels

Vormgeving gerenommeerde vaktitels

VRHL Case

VRHL Creatie verzorgt vanaf nu de vormgeving van twee gerenommeerde vaktitels: Binnenlands Bestuur en Communicatie!

 

Binnenlands Bestuur

Binnenlands Bestuur, een uitgave van Sijthoff Media Groep, richt zich op de hoger opgeleide ambtenaar en bestuurder. Het magazine biedt nieuws, achtergronden en opinie over bestuur en beleid. Binnenlands Bestuur verschijnt iedere twee weken en heeft een oplage van 46.000 exemplaren.

 

Communicatie

Communicatie is een uitgave van Adfo Groep, marktleider in marketing- en communicatie-uitgaven en onderdeel van Sijthoff Media Groep. Het vakblad wil PR-, voorlichting- en communicatieprofessionals informeren en inspireren met nieuws, opinie-artikelen en interviews met vakgenoten. Communicatie heeft een oplage van 4.000 exemplaren en verschijnt tien keer per jaar.

Op de eerste exemplaren van onze hand zijn wij natuurlijk erg trots!
Communicatie_mockup

BB_cover

VRHL Content en Creatie verzorgt al meer dan twintig jaar de vormgeving van diverse vakbladen, consumentenmagazines en personeelsbladen. Voorbeelden zijn Landleven, Navisie, Andante en Jubel. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk ook eens onze menukaart, want we doen nog veel meer!

TAGS
Creatie Magazine

Deel deze blog

Andere blogposts en cases van VRHL Case

Introductiecampagne Kleine Kwalen via social media

Veel huisartsen in Nederland maken gebruik van de bekende boekenreeks Kleine Kwalen, over de diagnostisering en behandeling van veel voorkomende aandoeningen. Maar Kleine Kwalen is nu ook online beschikbaar én de boekenreeks is vernieuwd! Om de nieuwe versie van Kleine Kwalen te promoten, zowel online en offline, schakelde opdrachtgever Bohn Stafleu en Loghum (afgekort BSL) ons een social media strategie te schrijven en uit te voeren.

Lees meer

Klanten laten sparen voor Faceboooeeeek-klikbudget

De Groot-Verburg is een leverancier van kazen aan speciaalzaken door heel Nederland. Om hun kaas, de Gooische Pikante, te promoten bij de consument, bedachten we een slimme Facebook-actie!

Lees meer

Een crossmediale aanpak voor Freek Hypotheek

De huizenmarkt is al een paar jaar een hot item. Om een huis te kopen, moet je natuurlijk een hypotheek afsluiten. En wie kun je daar nu beter voor inschakelen dan Freek Hypotheek, dé hypotheekadviseur in de regio! Sinds dit jaar zorgen wij er door middel van een crossmediale aanpak voor dat Freek op de kaart wordt gezet.

Lees meer

Opvallende campagne: zorgvuldig omgaan met persoonsgegevens

Docenten en andere medewerkers van mboRijnland werken op dagelijkse basis met persoonsgegevens. Maar… hoe zorgen zij nu dat ze zorgvuldig omgaan met deze gegevens?  Daar heeft mboRijnland wel wat tips voor! Wij bedachten een campagne om deze tips intern aan de man te brengen.

Lees meer

MBO Luchtvaarttechniek, niet zomaar een opleiding

De luchtvaartsector schreeuwt om goed opgeleide techneuten. Om meer studenten aan te trekken maakten wij voor 5 ROC's - die samenwerken onder de naam MBO Luchtvaarttechniek - een gloednieuwe website, video's, foto's, online banners, een leaflet en een social media campagne. Het resultaat?

Lees meer