Magazines
maak je met

Zoek jij een gespecialiseerde bladenmaker
voor de vormgeving van je magazine?

Maak kennis met Vrhl; dé partner voor professionele uitgevers en redacties. Onze vormgevers verzorgen een gloednieuw ontwerp, restylen je bestaande magazine en/of verzorgen de periodieke vormgeving.

Inspiratiepakket aanvragen
30 jaar ervaring Slimme, kosteneffectieve aanpak Kwaliteit voorop Strakke coördinatie In magazines gespecialiseerde vormgevers Sterk in beeldcreatie Samenwerking in Woodwing Veel capaciteit 30 jaar ervaring Slimme, kosteneffectieve aanpak Kwaliteit voorop Strakke coördinatie In magazines gespecialiseerde vormgevers Sterk in beeldcreatie Samenwerking in Woodwing Veel capaciteit
Geldgids
Geldgids
Consumentenbond

6x per jaar
52 pagina's

Accountant
Accountant
NBA

4x per jaar
110 pagina's

Binnenlands Bestuur
Binnenlands Bestuur
Sijthoff Media

24x per jaar
56 pagina's

Boer en Zuivel
Boer en Zuivel
Bond van Boerderijzuivelbereiders

6x per jaar
36 pagina's

Gezondgids
Gezondgids
Consumentenbond

6x per jaar
52 pagina's

Landleven
Landleven
Roularta

11x per jaar
148 pagina's

Digitaalgids
Digitaalgids
Consumentenbond

6x per jaar
52 pagina's

Onze taal
Onze Taal
Genootschap Onze Taal

6x per jaar
60 pagina's

Plus
Plus Magazine
Roularta

11x per jaar
160 pagina's

KVGO
KVGO Magazine
KVGO

3x per jaar
20 pagina's

KVGO
Plus Gezond
Roularta

6x per jaar
100 pagina's

ons magazine
ONS Magazine
KBO Brabant, Limburg, Gelderland en Overijssel

11x per jaar
64 pagina’s

ons magazine
Landleven specials
Roularta

4x per jaar
116 pagina’s

AG magazine
AG
Sijthoff Media

8x per jaar
84 pagina's

Creatief én
(kosten)efficiënt

We zijn creatief, maar ook zakelijk en snappen dus dat jouw magazine niet alleen mooi, maar ook rendabel moet zijn. Art directors, vormgevers, illustratoren en beeldredacteuren bijten zich vast in de creatie, terwijl projectmanagers zorgen voor een strakke coördinatie. Daardoor is afspraak afspraak, worden deadlines gehaald en werken we met reële paginaprijzen. En moet er ‘even snel’ iets aangepast worden? Geen probleem, dat regelen wij!

C

Consumentengids

“In een maandelijks beeldoverleg spreken we in een prettige en ongedwongen sfeer de inhoud van het komende nummer en ideeën voor beeld uitgebreid door. Het is altijd weer een feestje om te zien wat het daaropvolgende creatieve proces uiteindelijk oplevert.”

Landleven

“De vormgevers van Vrhl zijn enthousiast, zijn creatief en leveren toegevoegde waarde aan tekst en beeld. Vormgeving is zoveel meer dan het rangschikken van plaatjes en woorden. Het is zorgen voor de meest optimale vorm van communicatie. Dat is een echt vak, een kunstzinnig ambacht en dat verstaat Vrhl.”

NBA

“Vrhl zette een prachtige nieuwe vormgeving neer voor ons magazine Accountant. Vrhl verdiepte zich in ons en voelde ons goed aan. In de uitvoering zijn ze degelijk, pragmatisch en snel. Het resultaat is altijd verrassend en creatief. Voor ons is Vrhl een creatieve, meedenkende en betrouwbare partner.”

Onze Taal

“Vrhl ontwikkelde samen met ons een nieuwe vormgeving voor Onze Taal. Het resultaat is een mooi, nieuw, fris en eigentijds blad. Met de door ons aangeleverde huisstijl kon Vrhl direct uit de voeten. De samenwerking loopt prettig: goed georganiseerd, een soepel proces en de houding van Vrhl bij tegenvallers is flexibel.”

AG Connect

“Bij Vrhl werken meedenkers die zich, net als jij, verantwoordelijk voelen voor de klus. Voor ons zijn de mensen van Vrhl collega’s op afstand. Ze werken snel en het resultaat ziet er steevast goed uit.”

Bekende titels

Met dertig jaar ervaring en roots in de vormgeving van magazines, mogen wij onszelf rasechte bladenmakers noemen. Wij zijn dan ook trots dat we bekende titels als Consumentengids, Landleven, Plus Magazine en Onze Taal tot ons portfolio mogen rekenen.

Magazines aanvragen B

Samenwerken in Woodwing

Werkt jullie redactie in Woodwing of willen jullie dat gaan doen? Bij Vrhl hebben we een eigen Woodwing-server waar jullie eenvoudig op kunnen aansluiten. Vooraf bespreken we wat voor jullie magazine het meest efficiënte proces is. Op basis daarvan richten we een workflow in met gecontroleerde toegangsrechten en geautomatiseerde taken. Zo verloopt de vormgeving soepel en snel, en kunnen correcties makkelijk en foutloos worden doorgevoerd.

S

Beeldcreatie

Het doel van beeld is dat het het verhaal versterkt. Dat kan met beelden uit een beeldbank, maar we snappen het ook als je liever met unieke beelden werkt, in de sfeer en stijl van je magazine. Bij Vrhl kan het allebei; we zijn geabonneerd op meerdere beeldbanken en kunnen beeld daardoor tegen een gereduceerd tarief aankopen. Maar onze illustratoren zijn ook sterk in het maken van illustraties, infographics en unieke beeldbewerking. Voor fotografie werken we samen met professionele fotografen.

Inspiratiepakket aanvragen B

Meer dan vormgeving

Vrhl is een crossmediaal bureau met meer dan dertig specialisten. Naast vormgevers, illustratoren en projectmanagers, zijn dat communicatie-strategen, redacteuren, webontwikkelaars, videospecialisten, online marketeers en contentmarketeers. Dus heb je eerst een bladformule nodig, of wil je de content ook online inzetten? Dan helpen wij daar graag bij!

Magazines aanvragen M

Ipse de Bruggen

“Vrhl is betrouwbaar, creatief, vooruitstrevend, snel, flexibel en vriendelijk. Het proces loopt altijd feilloos, van de planning tot de laatste drukproef. Ze leveren volgens afspraak en snel en weten onze huisstijl op een levendige manier in te zetten voor ons blad. Met Vrhl ontwikkelden wij de redactionele formule van het blad verder door. Zij deelden daarbij waardevolle tips en ideeën. Dankzij het uitgebreide portfolio inspireert Vrhl ons met mooie voorbeelden.”

KVGO

“Vrhl heeft een enorm rijk portfolio aan bladen, waarmee ze mij inspireren. Het werkt prettig dat ik één contactpersoon heb die de planning bewaakt. En van leden die zijn geïnterviewd hoor ik alleen maar lovende kritieken over de wijze waarop interviews plaatsvinden. Van de inhoudelijk goede voorbereiding tot en met het eindresultaat, altijd afgestemd met onze (geïnterviewde) leden.”

Gezzond

“Vrhl kwam niet alleen met een nieuwe bladformule, maar ook met een dummy. De bladformule ging hierdoor leven; met frisse kleuren en spannende rubrieken. Ook de productie zelf verloopt soepel en snel. Dit jaar zijn we begonnen met een online editie. Hier heeft Vrhl ons goed bij geadviseerd.”

Woodwing richten we in op basis van de wensen van de klant

Linda, vormgever

Door goed te letten op de details, krijg je de meest strakke pagina’s

Linda, vormgever

Een combinatie van templates en creatieve pagina’s maakt dat we efficiënt een verrassend magazine maken

Martijn, vormgever

Net even creatiever naar beeld kijken om de lezer naar de content te trekken

Ine, vormgever

We zitten strak op de planning, zodat de deadline altijd gehaald wordt

Iris, projectmanager

Redacties en uitgevers weten precies wanneer ze proeven kunnen verwachten

Roos, projectmanager

Waanzinnig om voor zoveel mooie titels te werken!

Fleur, vormgever

Een ontwerp of restyling dat past bij de uitgave en de lezers

Ton, art director

Gratis
inspiratie-
pakket

Gratis inspiratiepakket

Een goed designbureau inspireert. En dus geven we jou een gratis inspiratiepakket, vol bladen waarvoor wij de vormgeving - en in sommige gevallen ook de redactie - verzorgen. Laat je gegevens achter, en wij selecteren onze mooiste titels. No strings attached 😉