Een nieuw magazine voor Intramed

Een nieuw magazine voor Intramed

VRHL Case

Een goed magazine blijft je nog lang bij. Diepgaande verhalen inspireren en mooie pagina’s verrassen. Het zorgt ervoor dat je zo’n mooi exemplaar niet zomaar weggooit en misschien zelfs ook door anderen laat lezen. Niet gek dus, dat ook Intramed haar gebruikers een mooi blad wilde aanbieden om de meerwaarde van haar organisatie te laten zien. Wij gingen enthousiast aan de slag met leuke ideeën en later ook met de redactie en vormgeving.

Intramed ontwikkelt software voor de paramedische zorg, en is daarnaast betrokken bij diverse initiatieven om de zorg verbeteren. De organisatie werkt samen met wetenschappers, denkt mee over nieuwe ontwikkelingen en houdt de markt goed in de gaten. Dat wil Intramed laten zien aan haar gebruikers. Het magazine moet fysiotherapeuten die gebruikmaken van de software van Intramed ervan overtuigen dat zij de juiste keuze hebben gemaakt. Dat zij de software gebruiken van een ontwikkelaar die verstand van zaken heeft, zich midden in het fysiovakgebied bevindt, zelf een duidelijke visie heeft en de belangen van haar gebruikers behartigt.

Magazine Intramed - cover

Diepgaand en geloofwaardig

Daarom komen in het tijdschrijft verschillende vooraanstaande specialisten aan het woord. Bij ieder artikel wordt in een kort stukje tekst een koppeling gemaakt met Intramed: wat is de rol van Intramed met betrekking tot het besproken onderwerp? En wat heeft de fysiotherapeut daar eigenlijk aan? Het magazine bevat diepgaande artikelen die op een geloofwaardige en onafhankelijke manier geschreven zijn en waar tegelijkertijd de expertise van Intramed uit blijkt. Een mooie balans die Intramed graag wilde bereiken met het magazine!

Magazine Intramed - vormgeving

Concept, redactie en vormgeving

Samen met Intramed bepaalden we wat het magazine uit moest stralen en wat de naam van het magazine moest worden. Met de naam INTRAMED. is de afzender van dit mooie magazine duidelijk. De vormgeving ligt in lijn met de huisstijl, maar is tegelijkertijd heel anders dan die van een salesbrochure. Want niet verkoop, maar overtuigen en amuseren vormen in dit magazine de belangrijkste doelen. We maakten een redactionele formule waarin we onder meer het concept vaststelden, ontwikkelden een redactielijst, interviewden specialisten op het gebied van fysiotherapie, schreven de artikelen en verzorgden de vormgeving. Het resultaat is een mooi magazine dat laat zien waar Intramed voor staat en wat gebruikers aan de software hebben.

Magazine Intramed - fotoreportage

Zelf een magazine maken?

Wil jij ook zo’n mooi blad voor je bedrijf? Wij denken graag mee over een goed concept, interessante artikelen en mooie vormgeving. Mail Melissa of Manon.

TAGS
Concept Creatie Magazine Productie Redactie Vormgeving

Deel deze blog

Andere blogposts en cases van VRHL Case

Bake Out: a night out of the box

Bake Out: een uniek event, voor iedereen die werkzaam is in de ambachtelijke bakkerij. Wij bedachten de naam, ontwikkelden de huisstijl en verzorgden een mooie crossmediale campagne om honderden tickets te verkopen.

Lees meer

Cum Laude: prijswinnende kaas, gemaakt op de boerderij.

De Bond van Boerderijzuivelbereiders, een mooie club van ondernemende boeren, maakt de lekkerste kaas van Nederland. Dat moet iedereen weten én kopen! Is dat moeilijk? Met een goed idee valt dat best mee. Lees het hier!

Lees meer

WATT moeten MKB-ondernemers weten over de Informatieplicht Energiebesparing?

WATT moeten MKB-ondernemers weten over de naderende Informatieplicht Energiebesparing? Best veel en dat bundelen wij in een mooie campagne. Lees hier WATT we precies deden voor MKB Nederland in samenwerking met meer dan 50 partners.

Lees meer

Alphen aan den Rijn krijgt de city marketing die het verdient!

Zet Alphen aan den Rijn op de kaart. Om te beginnen bij alle inwoners en ondernemers in Alphen en de kernen daaromheen. Als een aantrekkelijke plek om te wonen, te werken én te recreëren. Dat is in het kort de opdracht van Alphen City Marketing.

Lees meer

Introductiecampagne Kleine Kwalen via social media

Veel huisartsen in Nederland maken gebruik van de bekende boekenreeks Kleine Kwalen, over de diagnostisering en behandeling van veel voorkomende aandoeningen. Maar Kleine Kwalen is nu ook online beschikbaar én de boekenreeks is vernieuwd! Om de nieuwe versie van Kleine Kwalen te promoten, zowel online en offline, schakelde opdrachtgever Bohn Stafleu en Loghum (afgekort BSL) ons een social media strategie te schrijven en uit te voeren.

Lees meer