Landleven specials

Landleven specials

VRHL Case

Naast de elf reguliere edities maken wij ook elk jaar drie Landleven Specials: prachtige bewaarnummers met diverse thema’s. In 2017 zijn dit Landleven Tuintips (28 februari), Landleven doe-het-zelf (6 juni) en Landleven Zoet (31 oktober).

De creatieve talenten van VRHL Creatie bijten zich drie keer per jaar vast in een ander thema. Zij verdiepen zich in kleuren, kaders en fonts die passen bij het specifieke thema. En daar komen hele mooie creaties uit!

Landleven Tuintips

De special Landleven Tuintips geeft handige tips en tricks voor je sier-, moes- of fruittuin. Het magazine is per maand ingedeeld. Je kunt dus het hele jaar gemakkelijk bladeren naar de juiste tips.

Landleven doe-het-zelf

Met de special Landleven doe-het-zelf kan iedereen klussen. Het magazine staat vol inspiratie, bouwtekeningen en tips. Stroop je mouwen maar vast op!

Landleven Zoet

De special Landleven Zoet staat vol heerlijke en vooral zoete recepten. Je vindt in deze uitgave alles wat je nodig hebt om te bakken: van basisrecepten tot taartvullingen!

Benieuwd wat de hoofdredacteur van Landleven van ons vindt?

Mario Broekhuis vertelt over de samenwerking met VRHL.
Lees meer >

Wil jij binnenkort ook een special uitbrengen? Bijvoorbeeld om in te haken op een thema of omdat je bedrijf een jubileum te vieren heeft? Wij helpen je graag! Neem vrijblijvend contact met ons op.

TAGS
Design Magazine Vormgeving

Deel deze blog

Andere blogposts en cases van VRHL Case

Bake Out: a night out of the box

Bake Out: een uniek event, voor iedereen die werkzaam is in de ambachtelijke bakkerij. Wij bedachten de naam, ontwikkelden de huisstijl en verzorgden een mooie crossmediale campagne om honderden tickets te verkopen.

Lees meer

Cum Laude: prijswinnende kaas, gemaakt op de boerderij.

De Bond van Boerderijzuivelbereiders, een mooie club van ondernemende boeren, maakt de lekkerste kaas van Nederland. Dat moet iedereen weten én kopen! Is dat moeilijk? Met een goed idee valt dat best mee. Lees het hier!

Lees meer

WATT moeten MKB-ondernemers weten over de Informatieplicht Energiebesparing?

WATT moeten MKB-ondernemers weten over de naderende Informatieplicht Energiebesparing? Best veel en dat bundelen wij in een mooie campagne. Lees hier WATT we precies deden voor MKB Nederland in samenwerking met meer dan 50 partners.

Lees meer

Alphen aan den Rijn krijgt de city marketing die het verdient!

Zet Alphen aan den Rijn op de kaart. Om te beginnen bij alle inwoners en ondernemers in Alphen en de kernen daaromheen. Als een aantrekkelijke plek om te wonen, te werken én te recreëren. Dat is in het kort de opdracht van Alphen City Marketing.

Lees meer

Introductiecampagne Kleine Kwalen via social media

Veel huisartsen in Nederland maken gebruik van de bekende boekenreeks Kleine Kwalen, over de diagnostisering en behandeling van veel voorkomende aandoeningen. Maar Kleine Kwalen is nu ook online beschikbaar én de boekenreeks is vernieuwd! Om de nieuwe versie van Kleine Kwalen te promoten, zowel online en offline, schakelde opdrachtgever Bohn Stafleu en Loghum (afgekort BSL) ons een social media strategie te schrijven en uit te voeren.

Lees meer