Landleven specials

Landleven specials

VRHL Case

Naast de elf reguliere edities maken wij ook elk jaar drie Landleven Specials: prachtige bewaarnummers met diverse thema’s. In 2017 zijn dit Landleven Tuintips (28 februari), Landleven doe-het-zelf (6 juni) en Landleven Zoet (31 oktober).

De creatieve talenten van VRHL Creatie bijten zich drie keer per jaar vast in een ander thema. Zij verdiepen zich in kleuren, kaders en fonts die passen bij het specifieke thema. En daar komen hele mooie creaties uit!

Landleven Tuintips

De special Landleven Tuintips geeft handige tips en tricks voor je sier-, moes- of fruittuin. Het magazine is per maand ingedeeld. Je kunt dus het hele jaar gemakkelijk bladeren naar de juiste tips.

Landleven doe-het-zelf

Met de special Landleven doe-het-zelf kan iedereen klussen. Het magazine staat vol inspiratie, bouwtekeningen en tips. Stroop je mouwen maar vast op!

Landleven Zoet

De special Landleven Zoet staat vol heerlijke en vooral zoete recepten. Je vindt in deze uitgave alles wat je nodig hebt om te bakken: van basisrecepten tot taartvullingen!

Benieuwd wat de hoofdredacteur van Landleven van ons vindt?

Mario Broekhuis vertelt over de samenwerking met VRHL.
Lees meer >

Wil jij binnenkort ook een special uitbrengen? Bijvoorbeeld om in te haken op een thema of omdat je bedrijf een jubileum te vieren heeft? Wij helpen je graag! Neem vrijblijvend contact met ons op.

TAGS
Design Magazine Vormgeving

Deel deze blog

Andere blogposts en cases van VRHL Case

MBO Luchtvaarttechniek, niet zomaar een opleiding

De luchtvaartsector schreeuwt om goed opgeleide techneuten. Om meer studenten aan te trekken maakten wij voor MBO Luchtvaarttechniek een gloednieuwe website, video's, foto's, online banners, een leaflet en een social media campagne. Het resultaat?

Lees meer

Introductiecampagne Kleine Kwalen Online via social media

Veel huisartsen in Nederland maken gebruik van de bekende boekenreeks Kleine Kwalen: een kennisbank waar ruim 400 veel voorkomende aandoeningen in staan beschreven. En… Kleine Kwalen is nu ook online beschikbaar! Om Kleine Kwalen Online te promoten, schreven wij een social media strategie en voerden deze uit.

Lees meer

Ho ho hooooo… meeeeerry Christmas!

Wij houden van de feestdagen! Dan mogen we namelijk weer tientallen mooie, inspirerende kerst- en nieuwjaarswensen voor onze klanten bedenken en vormgeven. Vaak op het aller-aller-allerlaatste moment, maar dat mag de pret niet drukken. Benieuwd?

Lees meer

Online leadgeneratie met nieuwe website Freek Hypotheek

Een website is tegenwoordig meer dan alleen een digitaal visitekaartje. Met een juiste paginaflow kan je website een echte leadgenerator worden. Voor de nieuwe website van Freek Hypotheek gingen wij terug naar de tekentafel en bouwden we een ware salesmachine op.

Lees meer

Van D&K Autoglas naar DK Prototyping for Automotive Glass

DK benaderde ons voor een restyling van de 25 jaar oude huisstijl en een nieuwe website. Hieruit vloeide voort een personeelscampagne, een bedrijfsleaflet en diverse uitingen voor de beurs.

Lees meer