Introductiecampagne De Week

Introductiecampagne De Week

VRHL Case

Maak kennis met het gloednieuwe magazine De Week! Erdee Media Groep heeft De Week ontwikkeld op basis van uitvoerig onderzoek. Wat bleek: ‘jong volwassen’ christenen lezen weinig tot geen kranten meer. Zij maken gebruik van moderne media zoals Nu.nl, YouTube en social media. Handig, maar hierdoor missen zij wél de christelijke duiding. Deze vinden zij terug in De Week. Elke zaterdag valt dit magazine op de mat, met een selectie artikelen uit het Reformatorisch Dagblad van die week. Erdee Media Groep vroeg ons, om de introductiecampagne van dit fraaie magazine te bedenken, ontwikkelen en uit te voeren. Wij kozen voor een slimme mix van creatie (opvallend campagneconcept en mooie fotografie), contentmarketing (interviews, blogs, video’s en social) en online marketing (social advertising). Dit heeft al flink wat abonnees opgeleverd en we zijn pas net van start!

De-Week-4

De-Week-1

 

Video’s

VRHL Video maakte een serie video’s waarin lezers vertellen over De Week, waaronder deze van Anne-Mette. Ze vertelt over haar favoriete Week-momentje.

 

Interviews

Ook interviewden we de lezers van De Week. Je leest alle interviews op Deweek.nl.

 

Facebook advertisement

Om De Week extra goed onder de aandacht te brengen van potentiële lezers zetten we Facebook advertisement in. Het doel? Meer pagina-likes, meer bekendheid, meer engagement en uiteraard meer conversie: De Week wil natuurlijk zoveel mogelijk abonnees werven.

 

Social media

Gedurende deze introductiecampagne schrijven we ook wekelijks content voor de Twitter-, Instagram– en Facebook-accounts van De Week. Volg, like en deel gerust!

De-Week-2De-Week-3   De-Week-5

Wil jij ook een gave introductiecampagne voor een nieuw product, dienst of merk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

TAGS
Content Creatie Publish Social media Video

Deel deze blog

Andere blogposts en cases van VRHL Case

Bake Out: a night out of the box

Bake Out: een uniek event, voor iedereen die werkzaam is in de ambachtelijke bakkerij. Wij bedachten de naam, ontwikkelden de huisstijl en verzorgden een mooie crossmediale campagne om honderden tickets te verkopen.

Lees meer

Cum Laude: prijswinnende kaas, gemaakt op de boerderij.

De Bond van Boerderijzuivelbereiders, een mooie club van ondernemende boeren, maakt de lekkerste kaas van Nederland. Dat moet iedereen weten én kopen! Is dat moeilijk? Met een goed idee valt dat best mee. Lees het hier!

Lees meer

WATT moeten MKB-ondernemers weten over de Informatieplicht Energiebesparing?

WATT moeten MKB-ondernemers weten over de naderende Informatieplicht Energiebesparing? Best veel en dat bundelen wij in een mooie campagne. Lees hier WATT we precies deden voor MKB Nederland in samenwerking met meer dan 50 partners.

Lees meer

Alphen aan den Rijn krijgt de city marketing die het verdient!

Zet Alphen aan den Rijn op de kaart. Om te beginnen bij alle inwoners en ondernemers in Alphen en de kernen daaromheen. Als een aantrekkelijke plek om te wonen, te werken én te recreëren. Dat is in het kort de opdracht van Alphen City Marketing.

Lees meer

Introductiecampagne Kleine Kwalen via social media

Veel huisartsen in Nederland maken gebruik van de bekende boekenreeks Kleine Kwalen, over de diagnostisering en behandeling van veel voorkomende aandoeningen. Maar Kleine Kwalen is nu ook online beschikbaar én de boekenreeks is vernieuwd! Om de nieuwe versie van Kleine Kwalen te promoten, zowel online en offline, schakelde opdrachtgever Bohn Stafleu en Loghum (afgekort BSL) ons een social media strategie te schrijven en uit te voeren.

Lees meer