Inspiratie voor buitenleven

Inspiratie voor buitenleven

VRHL Case

Een boerderijtje met wat kippen en een geit. Je eigen groente verbouwen en in alle rust genieten van de seizoenen. Of je hier nu over droomt of dat het je eigen leven weerspiegelt, het magazine Landleven is aantrekkelijk voor beiden.

 

Geïnspireerde lezers

Landleven = echt, praktisch, herkenbaar, landelijk en inspirerend. Dat blijkt wel uit de reacties van abonnees (65.000 vaste abonnees) en andere lezers (120.000 exemplaren betaalde oplage). Recepten worden uitgeprobeerd, klussen worden gedaan. En de resultaten daarvan worden in foto’s, mailtjes en via social media veelvuldig met Landleven gedeeld.

 

Vormgeving

In 2006 was het magazine Landleven, uitgegeven door Reed Business, op zoek naar een nieuw vormgeefteam. De uitgever klopte bij VRHL Content en Creatie aan. Wij grepen deze kans uiteraard met beide handen aan. Sindsdien maken onze vormgevers elke maand met heel veel liefde en aandacht een nieuwe Landleven. In 2017 heeft het magazine een restyling gehad. Onderstaande editie is de laatst uitgegeven Landleven, de wintereditie met onder andere 5 heerlijke schaatsverhalen en kruidige wintergroentes. Onze vormgevers zijn zo trots als een pauw op de vernieuwende vormgeving van Landleven.

magazine-landleven

 

Landleven Gezond Lekker

Naast reguliere edities geven wij ook een aantal bewaarnummers mooi en inspirerend vorm, zoals deze Landleven Gezond Lekker.

Landleven-gezond-lekker-3

Landleven-gezond-lekker-3

Landleven-gezond-lekker-3

Landleven-gezond-lekker-3

 

Beleef Landleven

Landleven organiseert ook events. Wij zorgden er met het concept en de uitwerking van een complete campagne voor dat er voldoende bezoekers kwamen op Beleef Landleven, 11 tot en met 13 september 2015 in het Openluchtmuseum in Arnhem.

Je scoort Landleven in Nederland én België. Of je neemt natuurlijk een abonnement. En wil jij ook zo’n mooi vormgegeven magazine? Neem gerust contact met ons op!

TAGS
Campagne Creatie Events Magazine Vormgeving

Deel deze blog

Andere blogposts en cases van VRHL Case

MBO Luchtvaarttechniek, niet zomaar een opleiding

De luchtvaartsector schreeuwt om goed opgeleide techneuten. Om meer studenten aan te trekken maakten wij voor 5 ROC's - die samenwerken onder de naam MBO Luchtvaarttechniek - een gloednieuwe website, video's, foto's, online banners, een leaflet en een social media campagne. Het resultaat?

Lees meer

Introductiecampagne Kleine Kwalen Online via social media

Veel huisartsen in Nederland maken gebruik van de bekende boekenreeks Kleine Kwalen: een kennisbank waar ruim 400 veel voorkomende aandoeningen in staan beschreven. En… Kleine Kwalen is nu ook online beschikbaar! Om Kleine Kwalen Online te promoten, schreven wij een social media strategie en voerden deze uit.

Lees meer

Ho ho hooooo… meeeeerry Christmas!

Wij houden van de feestdagen! Dan mogen we namelijk weer tientallen mooie, inspirerende kerst- en nieuwjaarswensen voor onze klanten bedenken en vormgeven. Vaak op het aller-aller-allerlaatste moment, maar dat mag de pret niet drukken. Benieuwd?

Lees meer

Online leadgeneratie met nieuwe website Freek Hypotheek

Een website is tegenwoordig meer dan alleen een digitaal visitekaartje. Met een juiste paginaflow kan je website een echte leadgenerator worden. Voor de nieuwe website van Freek Hypotheek gingen wij terug naar de tekentafel en bouwden we een ware salesmachine op.

Lees meer

Van D&K Autoglas naar DK Prototyping for Automotive Glass

DK benaderde ons voor een restyling van de 25 jaar oude huisstijl en een nieuwe website. Hieruit vloeide voort een personeelscampagne, een bedrijfsleaflet en diverse uitingen voor de beurs.

Lees meer