Infographics zijn populair

Infographics zijn populair

VRHL Case

Infographics zijn handig, overzichtelijk, leuk én ze worden steeds populairder! Met een infographic geef je informatie over een bepaald onderwerp met teksten en beelden grafisch weer. Infographics doen het dan ook niet voor niets heel goed online en op social media.

Een invalshoek bedenken, kleuren kiezen, afbeeldingen zoeken, goede feiten en conclusies verzamelen en dit visueel vormgeven… Wij maken regelmatig mooie infograpics. Bekijk hier een paar voorbeelden van het magazine Accountant, de website van Schulinck en het magazine Navisie:

Infographics-1

Infographics-2

Infographics-5

Infographics-6

Infographics-3

Infographics-4

 
Wil jij ook zo’n mooie infographic? Neem contact met ons op. Dan gaan we gelijk aan de slag!

TAGS
Infographic Redactie Vormgeving

Deel deze blog

Andere blogposts en cases van VRHL Case

MBO Luchtvaarttechniek, niet zomaar een opleiding

De luchtvaartsector schreeuwt om goed opgeleide techneuten. Om meer studenten aan te trekken maakten wij voor MBO Luchtvaarttechniek een gloednieuwe website, video's, foto's, online banners, een leaflet en een social media campagne. Het resultaat?

Lees meer

Introductiecampagne Kleine Kwalen Online via social media

Veel huisartsen in Nederland maken gebruik van de bekende boekenreeks Kleine Kwalen: een kennisbank waar ruim 400 veel voorkomende aandoeningen in staan beschreven. En… Kleine Kwalen is nu ook online beschikbaar! Om Kleine Kwalen Online te promoten, schreven wij een social media strategie en voerden deze uit.

Lees meer

Ho ho hooooo… meeeeerry Christmas!

Wij houden van de feestdagen! Dan mogen we namelijk weer tientallen mooie, inspirerende kerst- en nieuwjaarswensen voor onze klanten bedenken en vormgeven. Vaak op het aller-aller-allerlaatste moment, maar dat mag de pret niet drukken. Benieuwd?

Lees meer

Online leadgeneratie met nieuwe website Freek Hypotheek

Een website is tegenwoordig meer dan alleen een digitaal visitekaartje. Met een juiste paginaflow kan je website een echte leadgenerator worden. Voor de nieuwe website van Freek Hypotheek gingen wij terug naar de tekentafel en bouwden we een ware salesmachine op.

Lees meer

Van D&K Autoglas naar DK Prototyping for Automotive Glass

DK benaderde ons voor een restyling van de 25 jaar oude huisstijl en een nieuwe website. Hieruit vloeide voort een personeelscampagne, een bedrijfsleaflet en diverse uitingen voor de beurs.

Lees meer