Goed gelukt: GOED Magazine

Goed gelukt: GOED Magazine

VRHL Case

Kijk hoe GOED! Elk half jaar verzorgen wij de vormgeving en redactie van het interne bedrijfsmagazine van Goedhart. Goed gelukt toch?

Magazine redactie vormgeving

 

Over Goedhart

Goedhart in Alphen aan den Rijn is ooit begonnen met een bouwmaterialengroothandel, maar inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met 18 vestigingen in de randstad. Als franchisenemer van Intergamma exploiteert Goedhart 17 bouwmarkten van de formules GAMMA en KARWEI. Ook zijn zij met Bouwcenter Goedhart actief in de bouwmaterialengroothandel. Alle Goedhart-winkels zijn gevestigd in de randstad.

 

Redactie

Voor GOED Magazine interviewde VRHL Copy en Redactie veel enthousiaste Gamma-, Karwei- en Goedhart-medewerkers. Ook schreven we teksten over Goedharts campagnes en nieuwe plannen voor het komende (half)jaar.

 

Vormgeving

Nadat alle teksten geschreven waren, ging VRHL Creatie aan de slag met de vormgeving van GOED Magazine. Onze vormgeefster heeft zelf de illustraties en infographics ontworpen en het geheel luchtig vormgegeven. Zo kan het magazine gemakkelijk aan de kantinetafel gelezen worden. Het resultaat mag er wezen!

Magazine redactie vormgeving

 

Wil jij ook een intern bedrijfsmagazine extern laten schrijven en vormgeven? Dat kan! Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij gaan graag aan de slag voor jou!

TAGS
goedhart interview Magazine Redactie Vormgeving

Deel deze blog

Andere blogposts en cases van VRHL Case

MBO Luchtvaarttechniek, niet zomaar een opleiding

De luchtvaartsector schreeuwt om goed opgeleide techneuten. Om meer studenten aan te trekken maakten wij voor MBO Luchtvaarttechniek een gloednieuwe website, video's, foto's, online banners, een leaflet en een social media campagne. Het resultaat?

Lees meer

Introductiecampagne Kleine Kwalen Online via social media

Veel huisartsen in Nederland maken gebruik van de bekende boekenreeks Kleine Kwalen: een kennisbank waar ruim 400 veel voorkomende aandoeningen in staan beschreven. En… Kleine Kwalen is nu ook online beschikbaar! Om Kleine Kwalen Online te promoten, schreven wij een social media strategie en voerden deze uit.

Lees meer

Ho ho hooooo… meeeeerry Christmas!

Wij houden van de feestdagen! Dan mogen we namelijk weer tientallen mooie, inspirerende kerst- en nieuwjaarswensen voor onze klanten bedenken en vormgeven. Vaak op het aller-aller-allerlaatste moment, maar dat mag de pret niet drukken. Benieuwd?

Lees meer

Online leadgeneratie met nieuwe website Freek Hypotheek

Een website is tegenwoordig meer dan alleen een digitaal visitekaartje. Met een juiste paginaflow kan je website een echte leadgenerator worden. Voor de nieuwe website van Freek Hypotheek gingen wij terug naar de tekentafel en bouwden we een ware salesmachine op.

Lees meer

Van D&K Autoglas naar DK Prototyping for Automotive Glass

DK benaderde ons voor een restyling van de 25 jaar oude huisstijl en een nieuwe website. Hieruit vloeide voort een personeelscampagne, een bedrijfsleaflet en diverse uitingen voor de beurs.

Lees meer