Goed gelukt: GOED Magazine

Goed gelukt: GOED Magazine

VRHL Case

Kijk hoe GOED! Elk half jaar verzorgen wij de vormgeving en redactie van het interne bedrijfsmagazine van Goedhart. Goed gelukt toch?

Magazine redactie vormgeving

 

Over Goedhart

Goedhart in Alphen aan den Rijn is ooit begonnen met een bouwmaterialengroothandel, maar inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met 18 vestigingen in de randstad. Als franchisenemer van Intergamma exploiteert Goedhart 17 bouwmarkten van de formules GAMMA en KARWEI. Ook zijn zij met Bouwcenter Goedhart actief in de bouwmaterialengroothandel. Alle Goedhart-winkels zijn gevestigd in de randstad.

 

Redactie

Voor GOED Magazine interviewde VRHL Copy en Redactie veel enthousiaste Gamma-, Karwei- en Goedhart-medewerkers. Ook schreven we teksten over Goedharts campagnes en nieuwe plannen voor het komende (half)jaar.

 

Vormgeving

Nadat alle teksten geschreven waren, ging VRHL Creatie aan de slag met de vormgeving van GOED Magazine. Onze vormgeefster heeft zelf de illustraties en infographics ontworpen en het geheel luchtig vormgegeven. Zo kan het magazine gemakkelijk aan de kantinetafel gelezen worden. Het resultaat mag er wezen!

Magazine redactie vormgeving

 

Wil jij ook een intern bedrijfsmagazine extern laten schrijven en vormgeven? Dat kan! Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij gaan graag aan de slag voor jou!

TAGS
goedhart interview Magazine Redactie Vormgeving

Deel deze blog

Andere blogposts en cases van VRHL Case

Bake Out: a night out of the box

Bake Out: een uniek event, voor iedereen die werkzaam is in de ambachtelijke bakkerij. Wij bedachten de naam, ontwikkelden de huisstijl en verzorgden een mooie crossmediale campagne om honderden tickets te verkopen.

Lees meer

Cum Laude: prijswinnende kaas, gemaakt op de boerderij.

De Bond van Boerderijzuivelbereiders, een mooie club van ondernemende boeren, maakt de lekkerste kaas van Nederland. Dat moet iedereen weten én kopen! Is dat moeilijk? Met een goed idee valt dat best mee. Lees het hier!

Lees meer

WATT moeten MKB-ondernemers weten over de Informatieplicht Energiebesparing?

WATT moeten MKB-ondernemers weten over de naderende Informatieplicht Energiebesparing? Best veel en dat bundelen wij in een mooie campagne. Lees hier WATT we precies deden voor MKB Nederland in samenwerking met meer dan 50 partners.

Lees meer

Alphen aan den Rijn krijgt de city marketing die het verdient!

Zet Alphen aan den Rijn op de kaart. Om te beginnen bij alle inwoners en ondernemers in Alphen en de kernen daaromheen. Als een aantrekkelijke plek om te wonen, te werken én te recreëren. Dat is in het kort de opdracht van Alphen City Marketing.

Lees meer

Introductiecampagne Kleine Kwalen via social media

Veel huisartsen in Nederland maken gebruik van de bekende boekenreeks Kleine Kwalen, over de diagnostisering en behandeling van veel voorkomende aandoeningen. Maar Kleine Kwalen is nu ook online beschikbaar én de boekenreeks is vernieuwd! Om de nieuwe versie van Kleine Kwalen te promoten, zowel online en offline, schakelde opdrachtgever Bohn Stafleu en Loghum (afgekort BSL) ons een social media strategie te schrijven en uit te voeren.

Lees meer