Fruit 4.0 genomineerd voor Computable Awards

Fruit 4.0 genomineerd voor Computable Awards

VRHL Case

Innovatie en techniek zijn van grote betekenis voor de fruitteelsector. Daarom heeft de Nederlandse fruittelers Organisatie het iniatief genomen tot FRUIT 4.0: een project waarin telers, onderzoekers, techniekbedrijven en de Topsector Tuinbouw en Uitgangsmaterialen hun krachten bundelen voor een duurzame productie en een optimale oogst. Dat initiatief is nu genomineerd voor de Computable Awards 2018 als ‘ICT-project van het jaar in het MKB’. Wij mochten een animatie maken om te laten zien wat FRUIT 4.0 precies is, én om ervoor te zorgen dat zij straks die prijs binnenslepen.

 
Computable reikt op dinsdag 30 oktober 2018 voor de dertiende keer op rij de Computable Awards uit, de belangrijkste ICT-prijzen van Nederland. Deze prijzen worden toegekend aan bedrijven, projecten en personen die zich volgens Computable-lezers én de vakjury in het afgelopen jaar nadrukkelijk hebben onderscheiden.

 

Wat is FRUIT 4.0?

Met FRUIT 4.0 wordt op een slimme manier gebruik gemaakt van datamanagement en precisietechnieken. Met camera’s wordt de ontwikkeling van de bloesem vervolgd om het verloop van de oogst te kunnen voorspellen. Met deze geautomatiseerde precisietechnieken voor gewasbescherming en ziektebestrijding wordt het mogelijk om de teelt te optimaliseren op een efficiënte en duurzame wijze. Bovendien weten telers straks tot op het perceel, de rij en de boom nauwkeurig welke opbrengst en kwaliteit ze kunnen verwachten. Met FRUIT 4.0 zet de Nederlandse fruittelers Organisatie een grote stap in de toepassing van hoogwaardige technologie.

 

Wat deed VRHL?

Wij ontwierpen een storyboard, schreven mee aan het videoscript, vertaalden het script en maakten ook de animatie. In de animatie wordt precies duidelijk wat FRUIT 4.0 is en roepen we mensen op om op de Nederlandse fruittelers Organisatie te stemmen. 30 oktober worden de Computable Awards uitgereikt. Benieuwd naar de video? Bekijk ‘m hieronder:

 

Wil jij ook een mooie animatie of video?

Neem contact met ons op, wij gaan graag voor je aan de slag!

TAGS
Animatie Copy Video

Deel deze blog

Andere blogposts en cases van VRHL Case

Bake Out: a night out of the box

Bake Out: een uniek event, voor iedereen die werkzaam is in de ambachtelijke bakkerij. Wij bedachten de naam, ontwikkelden de huisstijl en verzorgden een mooie crossmediale campagne om honderden tickets te verkopen.

Lees meer

Cum Laude: prijswinnende kaas, gemaakt op de boerderij.

De Bond van Boerderijzuivelbereiders, een mooie club van ondernemende boeren, maakt de lekkerste kaas van Nederland. Dat moet iedereen weten én kopen! Is dat moeilijk? Met een goed idee valt dat best mee. Lees het hier!

Lees meer

WATT moeten MKB-ondernemers weten over de Informatieplicht Energiebesparing?

WATT moeten MKB-ondernemers weten over de naderende Informatieplicht Energiebesparing? Best veel en dat bundelen wij in een mooie campagne. Lees hier WATT we precies deden voor MKB Nederland in samenwerking met meer dan 50 partners.

Lees meer

Alphen aan den Rijn krijgt de city marketing die het verdient!

Zet Alphen aan den Rijn op de kaart. Om te beginnen bij alle inwoners en ondernemers in Alphen en de kernen daaromheen. Als een aantrekkelijke plek om te wonen, te werken én te recreëren. Dat is in het kort de opdracht van Alphen City Marketing.

Lees meer

Introductiecampagne Kleine Kwalen via social media

Veel huisartsen in Nederland maken gebruik van de bekende boekenreeks Kleine Kwalen, over de diagnostisering en behandeling van veel voorkomende aandoeningen. Maar Kleine Kwalen is nu ook online beschikbaar én de boekenreeks is vernieuwd! Om de nieuwe versie van Kleine Kwalen te promoten, zowel online en offline, schakelde opdrachtgever Bohn Stafleu en Loghum (afgekort BSL) ons een social media strategie te schrijven en uit te voeren.

Lees meer