Fruit 4.0 genomineerd voor Computable Awards

Fruit 4.0 genomineerd voor Computable Awards

VRHL Case

Innovatie en techniek zijn van grote betekenis voor de fruitteelsector. Daarom heeft de Nederlandse fruittelers Organisatie het iniatief genomen tot FRUIT 4.0: een project waarin telers, onderzoekers, techniekbedrijven en de Topsector Tuinbouw en Uitgangsmaterialen hun krachten bundelen voor een duurzame productie en een optimale oogst. Dat initiatief is nu genomineerd voor de Computable Awards 2018 als ‘ICT-project van het jaar in het MKB’. Wij mochten een animatie maken om te laten zien wat FRUIT 4.0 precies is, én om ervoor te zorgen dat zij straks die prijs binnenslepen.

 
Computable reikt op dinsdag 30 oktober 2018 voor de dertiende keer op rij de Computable Awards uit, de belangrijkste ICT-prijzen van Nederland. Deze prijzen worden toegekend aan bedrijven, projecten en personen die zich volgens Computable-lezers én de vakjury in het afgelopen jaar nadrukkelijk hebben onderscheiden.

 

Wat is FRUIT 4.0?

Met FRUIT 4.0 wordt op een slimme manier gebruik gemaakt van datamanagement en precisietechnieken. Met camera’s wordt de ontwikkeling van de bloesem vervolgd om het verloop van de oogst te kunnen voorspellen. Met deze geautomatiseerde precisietechnieken voor gewasbescherming en ziektebestrijding wordt het mogelijk om de teelt te optimaliseren op een efficiënte en duurzame wijze. Bovendien weten telers straks tot op het perceel, de rij en de boom nauwkeurig welke opbrengst en kwaliteit ze kunnen verwachten. Met FRUIT 4.0 zet de Nederlandse fruittelers Organisatie een grote stap in de toepassing van hoogwaardige technologie.

 

Wat deed VRHL?

Wij ontwierpen een storyboard, schreven mee aan het videoscript, vertaalden het script en maakten ook de animatie. In de animatie wordt precies duidelijk wat FRUIT 4.0 is en roepen we mensen op om op de Nederlandse fruittelers Organisatie te stemmen. 30 oktober worden de Computable Awards uitgereikt. Benieuwd naar de video? Bekijk ‘m hieronder:

 

Wil jij ook een mooie animatie of video?

Neem contact met ons op, wij gaan graag voor je aan de slag!

TAGS
Animatie Copy Video

Deel deze blog

Andere blogposts en cases van VRHL Case

MBO Luchtvaarttechniek, niet zomaar een opleiding

De luchtvaartsector schreeuwt om goed opgeleide techneuten. Om meer studenten aan te trekken maakten wij voor 5 ROC's - die samenwerken onder de naam MBO Luchtvaarttechniek - een gloednieuwe website, video's, foto's, online banners, een leaflet en een social media campagne. Het resultaat?

Lees meer

Introductiecampagne Kleine Kwalen Online via social media

Veel huisartsen in Nederland maken gebruik van de bekende boekenreeks Kleine Kwalen: een kennisbank waar ruim 400 veel voorkomende aandoeningen in staan beschreven. En… Kleine Kwalen is nu ook online beschikbaar! Om Kleine Kwalen Online te promoten, schreven wij een social media strategie en voerden deze uit.

Lees meer

Ho ho hooooo… meeeeerry Christmas!

Wij houden van de feestdagen! Dan mogen we namelijk weer tientallen mooie, inspirerende kerst- en nieuwjaarswensen voor onze klanten bedenken en vormgeven. Vaak op het aller-aller-allerlaatste moment, maar dat mag de pret niet drukken. Benieuwd?

Lees meer

Online leadgeneratie met nieuwe website Freek Hypotheek

Een website is tegenwoordig meer dan alleen een digitaal visitekaartje. Met een juiste paginaflow kan je website een echte leadgenerator worden. Voor de nieuwe website van Freek Hypotheek gingen wij terug naar de tekentafel en bouwden we een ware salesmachine op.

Lees meer

Van D&K Autoglas naar DK Prototyping for Automotive Glass

DK benaderde ons voor een restyling van de 25 jaar oude huisstijl en een nieuwe website. Hieruit vloeide voort een personeelscampagne, een bedrijfsleaflet en diverse uitingen voor de beurs.

Lees meer