Een bijzonder afscheid

Een bijzonder afscheid

VRHL Case

Een afscheid van een dierbare moet bijzonder zijn. Dat kun je met een gerust hart overlaten aan Engelen en Spoor Uitvaartverzorging, Hodie Mihi Cras Tibi of De Horsten Uitvaartverzorging: drie uitvaartorganisaties in de regio Den Haag, die samen onder Nassau Uitvaartgroep vallen. Maar hoe zien hun uitvaarten er precies uit? En wat voor sfeer stralen ze uit? Wij brachten dat in beeld met drie mooie impressievideo’s.

 

Script, video en montage

VRHL Video maakte drie impressievideo’s van een afscheid verzorgd door Engelen en Spoor Uitvaartverzorging, Hodie Mihi Cras Tibi en De Horsten Uitvaartverzorging. Vooral de sfeer en de persoonlijke betrokkenheid van de uitvaartondernemers komen in de video’s naar voren. De uitvaartorganisaties zetten zich bij elke uitvaart met hart en ziel in om een passende uitvaart te verzorgen voor de overledene en de nabestaanden. Naast de video-opnames, muziek en montage schreven wij ook het script voor de voice-overteksten. Wij zijn trots op het resultaat!

 

Engelen en Spoor

 

Hodie Mihi Cras Tibi

 

De Horsten

 

Online beter vindbaar

Om de drie ondernemingen online beter vindbaar te maken, ontwierpen en maakten wij eerder al nieuwe websites voor Engelen en Spoor, Hodie Mihi Cras Tibi en De Horsten.

 

Ook een impressievideo?

Wil jij ook een bedrijfs- of impressievideo? Van je werk, diensten of producten? Bel of mail even naar onze video-expert Jaap Langhout. Hij helpt je graag verder!

TAGS
Copy impressievideo Montage script verhl Video

Deel deze blog

Andere blogposts en cases van VRHL Case

MBO Luchtvaarttechniek, niet zomaar een opleiding

De luchtvaartsector schreeuwt om goed opgeleide techneuten. Om meer studenten aan te trekken maakten wij voor MBO Luchtvaarttechniek een gloednieuwe website, video's, foto's, online banners, een leaflet en een social media campagne. Het resultaat?

Lees meer

Introductiecampagne Kleine Kwalen Online via social media

Veel huisartsen in Nederland maken gebruik van de bekende boekenreeks Kleine Kwalen: een kennisbank waar ruim 400 veel voorkomende aandoeningen in staan beschreven. En… Kleine Kwalen is nu ook online beschikbaar! Om Kleine Kwalen Online te promoten, schreven wij een social media strategie en voerden deze uit.

Lees meer

Ho ho hooooo… meeeeerry Christmas!

Wij houden van de feestdagen! Dan mogen we namelijk weer tientallen mooie, inspirerende kerst- en nieuwjaarswensen voor onze klanten bedenken en vormgeven. Vaak op het aller-aller-allerlaatste moment, maar dat mag de pret niet drukken. Benieuwd?

Lees meer

Online leadgeneratie met nieuwe website Freek Hypotheek

Een website is tegenwoordig meer dan alleen een digitaal visitekaartje. Met een juiste paginaflow kan je website een echte leadgenerator worden. Voor de nieuwe website van Freek Hypotheek gingen wij terug naar de tekentafel en bouwden we een ware salesmachine op.

Lees meer

Van D&K Autoglas naar DK Prototyping for Automotive Glass

DK benaderde ons voor een restyling van de 25 jaar oude huisstijl en een nieuwe website. Hieruit vloeide voort een personeelscampagne, een bedrijfsleaflet en diverse uitingen voor de beurs.

Lees meer