Een bijzonder afscheid

Een bijzonder afscheid

VRHL Case

Een afscheid van een dierbare moet bijzonder zijn. Dat kun je met een gerust hart overlaten aan Engelen en Spoor Uitvaartverzorging, Hodie Mihi Cras Tibi of De Horsten Uitvaartverzorging: drie uitvaartorganisaties in de regio Den Haag, die samen onder Nassau Uitvaartgroep vallen. Maar hoe zien hun uitvaarten er precies uit? En wat voor sfeer stralen ze uit? Wij brachten dat in beeld met drie mooie impressievideo’s.

 

Script, video en montage

VRHL Video maakte drie impressievideo’s van een afscheid verzorgd door Engelen en Spoor Uitvaartverzorging, Hodie Mihi Cras Tibi en De Horsten Uitvaartverzorging. Vooral de sfeer en de persoonlijke betrokkenheid van de uitvaartondernemers komen in de video’s naar voren. De uitvaartorganisaties zetten zich bij elke uitvaart met hart en ziel in om een passende uitvaart te verzorgen voor de overledene en de nabestaanden. Naast de video-opnames, muziek en montage schreven wij ook het script voor de voice-overteksten. Wij zijn trots op het resultaat!

 

Engelen en Spoor

 

Hodie Mihi Cras Tibi

 

De Horsten

 

Online beter vindbaar

Om de drie ondernemingen online beter vindbaar te maken, ontwierpen en maakten wij eerder al nieuwe websites voor Engelen en Spoor, Hodie Mihi Cras Tibi en De Horsten.

 

Ook een impressievideo?

Wil jij ook een bedrijfs- of impressievideo? Van je werk, diensten of producten? Bel of mail even naar onze video-expert Jaap Langhout. Hij helpt je graag verder!

TAGS
Copy impressievideo Montage script verhl Video

Deel deze blog

Andere blogposts en cases van VRHL Case

Introductiecampagne Kleine Kwalen via social media

Veel huisartsen in Nederland maken gebruik van de bekende boekenreeks Kleine Kwalen, over de diagnostisering en behandeling van veel voorkomende aandoeningen. Maar Kleine Kwalen is nu ook online beschikbaar én de boekenreeks is vernieuwd! Om de nieuwe versie van Kleine Kwalen te promoten, zowel online en offline, schakelde opdrachtgever Bohn Stafleu en Loghum (afgekort BSL) ons een social media strategie te schrijven en uit te voeren.

Lees meer

Klanten laten sparen voor Faceboooeeeek-klikbudget

De Groot-Verburg is een leverancier van kazen aan speciaalzaken door heel Nederland. Om hun kaas, de Gooische Pikante, te promoten bij de consument, bedachten we een slimme Facebook-actie!

Lees meer

Een crossmediale aanpak voor Freek Hypotheek

De huizenmarkt is al een paar jaar een hot item. Om een huis te kopen, moet je natuurlijk een hypotheek afsluiten. En wie kun je daar nu beter voor inschakelen dan Freek Hypotheek, dé hypotheekadviseur in de regio! Sinds dit jaar zorgen wij er door middel van een crossmediale aanpak voor dat Freek op de kaart wordt gezet.

Lees meer

Opvallende campagne: zorgvuldig omgaan met persoonsgegevens

Docenten en andere medewerkers van mboRijnland werken op dagelijkse basis met persoonsgegevens. Maar… hoe zorgen zij nu dat ze zorgvuldig omgaan met deze gegevens?  Daar heeft mboRijnland wel wat tips voor! Wij bedachten een campagne om deze tips intern aan de man te brengen.

Lees meer

MBO Luchtvaarttechniek, niet zomaar een opleiding

De luchtvaartsector schreeuwt om goed opgeleide techneuten. Om meer studenten aan te trekken maakten wij voor 5 ROC's - die samenwerken onder de naam MBO Luchtvaarttechniek - een gloednieuwe website, video's, foto's, online banners, een leaflet en een social media campagne. Het resultaat?

Lees meer