Duurzaam logo voor gemeente Kaag en Braassem

Duurzaam logo voor gemeente Kaag en Braassem

VRHL Case

De gemeente Kaag en Braassem ligt middenin het Groene Hart in de provincie Zuid-Holland. Omdat Kaag en Braassem druk bezig is een zo duurzaam mogelijke gemeente te worden, vroeg de gemeente ons om een icoon en logo te ontwikkelen, gebaseerd op het duurzaamheidslogo van de gemeente Alphen aan den Rijn. VRHL’s vormgevers gingen direct aan de slag!

 

Duurzaamheid is belangrijk

Zowel voor de gemeente Kaag en Braassem als de bedrijven en de inwoners. Maar vooral voor het milieu en de natuur. Daarom ontwikkelt een duurzaamheidsplatform ideeën op het gebied van duurzaamheid, zoals slimme manieren voor de opwekking van energie, energiebesparing in woningen en bedrijven, oplossingen voor hergebruik van materialen en alle andere duurzame ideeën. Het platform adviseert vervolgens de gemeente Kaag en Braassem over initiatieven die bijdragen aan een energieneutrale gemeente.

 

De opdracht

De gemeente Kaag en Braassem wil net als de gemeente Alphen aan den Rijn duurzaamheid uitstralen en daarom hetzelfde logo en duurzaamheidsicoon doorvoeren. Na goedkeuring van de gemeente Alphen aan den Rijn hebben onze vormgevers op basis van het Alphense logo een logo en icoon voor de gemeente Kaag en Braassem ontworpen. Daarbij komen het water, het groen en de molens als herkenning terug. Dit is het resultaat:

Logo ontwerpen Kaag en Braassem-4
Vormgeving logo
Vormgeving icoon
Logo Kaag en Braassem vormgeven

 

Wil jij ook een nieuw logo of icoon laten ontwerpen? Onze accountmanagers helpen je graag verder!

TAGS
Creatie Logo Vormgeving

Deel deze blog

Andere blogposts en cases van VRHL Case

MBO Luchtvaarttechniek, niet zomaar een opleiding

De luchtvaartsector schreeuwt om goed opgeleide techneuten. Om meer studenten aan te trekken maakten wij voor MBO Luchtvaarttechniek een gloednieuwe website, video's, foto's, online banners, een leaflet en een social media campagne. Het resultaat?

Lees meer

Introductiecampagne Kleine Kwalen Online via social media

Veel huisartsen in Nederland maken gebruik van de bekende boekenreeks Kleine Kwalen: een kennisbank waar ruim 400 veel voorkomende aandoeningen in staan beschreven. En… Kleine Kwalen is nu ook online beschikbaar! Om Kleine Kwalen Online te promoten, schreven wij een social media strategie en voerden deze uit.

Lees meer

Ho ho hooooo… meeeeerry Christmas!

Wij houden van de feestdagen! Dan mogen we namelijk weer tientallen mooie, inspirerende kerst- en nieuwjaarswensen voor onze klanten bedenken en vormgeven. Vaak op het aller-aller-allerlaatste moment, maar dat mag de pret niet drukken. Benieuwd?

Lees meer

Online leadgeneratie met nieuwe website Freek Hypotheek

Een website is tegenwoordig meer dan alleen een digitaal visitekaartje. Met een juiste paginaflow kan je website een echte leadgenerator worden. Voor de nieuwe website van Freek Hypotheek gingen wij terug naar de tekentafel en bouwden we een ware salesmachine op.

Lees meer

Van D&K Autoglas naar DK Prototyping for Automotive Glass

DK benaderde ons voor een restyling van de 25 jaar oude huisstijl en een nieuwe website. Hieruit vloeide voort een personeelscampagne, een bedrijfsleaflet en diverse uitingen voor de beurs.

Lees meer