Dan maak je maar zin!

Dan maak je maar zin!

VRHL Case

Orange Wellness Club: dé sportschool met goede fitnessinstructeurs, personal trainers, groepslessen, een heerlijke sauna, een lounge bar, geweldige massages, een voedingscoach en meer. Wij mochten meerdere keren in beweging komen voor onderstaande mooie projecten:

 

Orange Juice

Voor de Orange Juice-nieuwsbrief verzorgden we de totale redactie, schreven we de teksten, deden we interviews met personeel en klanten, schoten we de foto’s en deden we de vormgeving. Het resultaat:

OranjeJuice

 

Facebook advertisement

Facebook telt meer dan 800 miljoen gebruikers die dagelijks inloggen. Daarom is het een effectief marketingmiddel voor bedrijven zoals Orange. Adverteren op Facebook is vanwege de combinatie tussen het aantal gebruikers en de specifieke segmentatiemethoden heel interessant: je bereikt je doelgroep en verhoogt je naamsbekendheid, betrokkenheid en conversie. Voor Orange hebben we onderstaande twee advertenties ingezet. Deze werden getoond aan personen tussen de 25 en 55 jaar, wonend in Alphen aan den Rijn met de interesses sauna, fitness en sporten. Hiermee bereikten we ruim 13.000 personen.

Advertentie 1 Advertentie 2

 
De Facebook statistieken lieten zien dat de rechter advertentie iets beter scoorde dan de linker. In het geval dat de ene advertentie het veel slechter doet dan de ander, zullen we de advertentie met het minste bereik stopzetten, zodat het budget alleen naar de goedwerkende advertentie gaat. Zo bereiken we het beste resultaat.

 

E-mailing

Om de nieuwjaarsaanbieding van Orange Wellness Club extra onder de aandacht te brengen, maakten we een nieuwsbrief en verstuurden we die naar oud-leden.

E-mailing

 

Abri’s

Deze twee door ons vormgegeven posters hingen in verschillende abri’s in Alphen aan den Rijn.

Abri's

 

Zadelhoesjes

Om nog meer op te vallen op straat, ontwierpen we dit oranje zadelhoesje. De zadelhoesjes zijn uitgedeeld bij Orange Wellness Club én om de zadels van fietsen gedaan in de fietsenstalling bij het trein- en busstation van Alphen aan den Rijn.

Zadelhoesjes

 
Kun jij ook hulp gebruiken bij het bedenken van een ijzersterke campagne, een mooie folder of Facebook Advertisement? Neem contact met ons op!

TAGS
Content Copy Creatie Facebook Fotografie Online Orange Wellness Club

Deel deze blog

Andere blogposts en cases van VRHL Case

MBO Luchtvaarttechniek, niet zomaar een opleiding

De luchtvaartsector schreeuwt om goed opgeleide techneuten. Om meer studenten aan te trekken maakten wij voor MBO Luchtvaarttechniek een gloednieuwe website, video's, foto's, online banners, een leaflet en een social media campagne. Het resultaat?

Lees meer

Introductiecampagne Kleine Kwalen Online via social media

Veel huisartsen in Nederland maken gebruik van de bekende boekenreeks Kleine Kwalen: een kennisbank waar ruim 400 veel voorkomende aandoeningen in staan beschreven. En… Kleine Kwalen is nu ook online beschikbaar! Om Kleine Kwalen Online te promoten, schreven wij een social media strategie en voerden deze uit.

Lees meer

Ho ho hooooo… meeeeerry Christmas!

Wij houden van de feestdagen! Dan mogen we namelijk weer tientallen mooie, inspirerende kerst- en nieuwjaarswensen voor onze klanten bedenken en vormgeven. Vaak op het aller-aller-allerlaatste moment, maar dat mag de pret niet drukken. Benieuwd?

Lees meer

Online leadgeneratie met nieuwe website Freek Hypotheek

Een website is tegenwoordig meer dan alleen een digitaal visitekaartje. Met een juiste paginaflow kan je website een echte leadgenerator worden. Voor de nieuwe website van Freek Hypotheek gingen wij terug naar de tekentafel en bouwden we een ware salesmachine op.

Lees meer

Van D&K Autoglas naar DK Prototyping for Automotive Glass

DK benaderde ons voor een restyling van de 25 jaar oude huisstijl en een nieuwe website. Hieruit vloeide voort een personeelscampagne, een bedrijfsleaflet en diverse uitingen voor de beurs.

Lees meer