Dan maak je maar zin!

Dan maak je maar zin!

VRHL Case

Orange Wellness Club: dé sportschool met goede fitnessinstructeurs, personal trainers, groepslessen, een heerlijke sauna, een lounge bar, geweldige massages, een voedingscoach en meer. Wij mochten meerdere keren in beweging komen voor onderstaande mooie projecten:

 

Orange Juice

Voor de Orange Juice-nieuwsbrief verzorgden we de totale redactie, schreven we de teksten, deden we interviews met personeel en klanten, schoten we de foto’s en deden we de vormgeving. Het resultaat:

OranjeJuice

 

Facebook advertisement

Facebook telt meer dan 800 miljoen gebruikers die dagelijks inloggen. Daarom is het een effectief marketingmiddel voor bedrijven zoals Orange. Adverteren op Facebook is vanwege de combinatie tussen het aantal gebruikers en de specifieke segmentatiemethoden heel interessant: je bereikt je doelgroep en verhoogt je naamsbekendheid, betrokkenheid en conversie. Voor Orange hebben we onderstaande twee advertenties ingezet. Deze werden getoond aan personen tussen de 25 en 55 jaar, wonend in Alphen aan den Rijn met de interesses sauna, fitness en sporten. Hiermee bereikten we ruim 13.000 personen.

Advertentie 1 Advertentie 2

 
De Facebook statistieken lieten zien dat de rechter advertentie iets beter scoorde dan de linker. In het geval dat de ene advertentie het veel slechter doet dan de ander, zullen we de advertentie met het minste bereik stopzetten, zodat het budget alleen naar de goedwerkende advertentie gaat. Zo bereiken we het beste resultaat.

 

E-mailing

Om de nieuwjaarsaanbieding van Orange Wellness Club extra onder de aandacht te brengen, maakten we een nieuwsbrief en verstuurden we die naar oud-leden.

E-mailing

 

Abri’s

Deze twee door ons vormgegeven posters hingen in verschillende abri’s in Alphen aan den Rijn.

Abri's

 

Zadelhoesjes

Om nog meer op te vallen op straat, ontwierpen we dit oranje zadelhoesje. De zadelhoesjes zijn uitgedeeld bij Orange Wellness Club én om de zadels van fietsen gedaan in de fietsenstalling bij het trein- en busstation van Alphen aan den Rijn.

Zadelhoesjes

 
Kun jij ook hulp gebruiken bij het bedenken van een ijzersterke campagne, een mooie folder of Facebook Advertisement? Neem contact met ons op!

TAGS
Content Copy Creatie Facebook Fotografie Online Orange Wellness Club

Deel deze blog

Andere blogposts en cases van VRHL Case

Bake Out: a night out of the box

Bake Out: een uniek event, voor iedereen die werkzaam is in de ambachtelijke bakkerij. Wij bedachten de naam, ontwikkelden de huisstijl en verzorgden een mooie crossmediale campagne om honderden tickets te verkopen.

Lees meer

Cum Laude: prijswinnende kaas, gemaakt op de boerderij.

De Bond van Boerderijzuivelbereiders, een mooie club van ondernemende boeren, maakt de lekkerste kaas van Nederland. Dat moet iedereen weten én kopen! Is dat moeilijk? Met een goed idee valt dat best mee. Lees het hier!

Lees meer

WATT moeten MKB-ondernemers weten over de Informatieplicht Energiebesparing?

WATT moeten MKB-ondernemers weten over de naderende Informatieplicht Energiebesparing? Best veel en dat bundelen wij in een mooie campagne. Lees hier WATT we precies deden voor MKB Nederland in samenwerking met meer dan 50 partners.

Lees meer

Alphen aan den Rijn krijgt de city marketing die het verdient!

Zet Alphen aan den Rijn op de kaart. Om te beginnen bij alle inwoners en ondernemers in Alphen en de kernen daaromheen. Als een aantrekkelijke plek om te wonen, te werken én te recreëren. Dat is in het kort de opdracht van Alphen City Marketing.

Lees meer

Introductiecampagne Kleine Kwalen via social media

Veel huisartsen in Nederland maken gebruik van de bekende boekenreeks Kleine Kwalen, over de diagnostisering en behandeling van veel voorkomende aandoeningen. Maar Kleine Kwalen is nu ook online beschikbaar én de boekenreeks is vernieuwd! Om de nieuwe versie van Kleine Kwalen te promoten, zowel online en offline, schakelde opdrachtgever Bohn Stafleu en Loghum (afgekort BSL) ons een social media strategie te schrijven en uit te voeren.

Lees meer