Dan maak je maar zin!

Dan maak je maar zin!

VRHL Case

Orange Wellness Club: dé sportschool met goede fitnessinstructeurs, personal trainers, groepslessen, een heerlijke sauna, een lounge bar, geweldige massages, een voedingscoach en meer. Wij mochten meerdere keren in beweging komen voor onderstaande mooie projecten:

 

Orange Juice

Voor de Orange Juice-nieuwsbrief verzorgden we de totale redactie, schreven we de teksten, deden we interviews met personeel en klanten, schoten we de foto’s en deden we de vormgeving. Het resultaat:

OranjeJuice

 

Facebook advertisement

Facebook telt meer dan 800 miljoen gebruikers die dagelijks inloggen. Daarom is het een effectief marketingmiddel voor bedrijven zoals Orange. Adverteren op Facebook is vanwege de combinatie tussen het aantal gebruikers en de specifieke segmentatiemethoden heel interessant: je bereikt je doelgroep en verhoogt je naamsbekendheid, betrokkenheid en conversie. Voor Orange hebben we onderstaande twee advertenties ingezet. Deze werden getoond aan personen tussen de 25 en 55 jaar, wonend in Alphen aan den Rijn met de interesses sauna, fitness en sporten. Hiermee bereikten we ruim 13.000 personen.

Advertentie 1 Advertentie 2

 
De Facebook statistieken lieten zien dat de rechter advertentie iets beter scoorde dan de linker. In het geval dat de ene advertentie het veel slechter doet dan de ander, zullen we de advertentie met het minste bereik stopzetten, zodat het budget alleen naar de goedwerkende advertentie gaat. Zo bereiken we het beste resultaat.

 

E-mailing

Om de nieuwjaarsaanbieding van Orange Wellness Club extra onder de aandacht te brengen, maakten we een nieuwsbrief en verstuurden we die naar oud-leden.

E-mailing

 

Abri’s

Deze twee door ons vormgegeven posters hingen in verschillende abri’s in Alphen aan den Rijn.

Abri's

 

Zadelhoesjes

Om nog meer op te vallen op straat, ontwierpen we dit oranje zadelhoesje. De zadelhoesjes zijn uitgedeeld bij Orange Wellness Club én om de zadels van fietsen gedaan in de fietsenstalling bij het trein- en busstation van Alphen aan den Rijn.

Zadelhoesjes

 
Kun jij ook hulp gebruiken bij het bedenken van een ijzersterke campagne, een mooie folder of Facebook Advertisement? Neem contact met ons op!

TAGS
Content Copy Creatie Facebook Fotografie Online Orange Wellness Club

Deel deze blog

Andere blogposts en cases van VRHL Case

Introductiecampagne Kleine Kwalen via social media

Veel huisartsen in Nederland maken gebruik van de bekende boekenreeks Kleine Kwalen, over de diagnostisering en behandeling van veel voorkomende aandoeningen. Maar Kleine Kwalen is nu ook online beschikbaar én de boekenreeks is vernieuwd! Om de nieuwe versie van Kleine Kwalen te promoten, zowel online en offline, schakelde opdrachtgever Bohn Stafleu en Loghum (afgekort BSL) ons een social media strategie te schrijven en uit te voeren.

Lees meer

Klanten laten sparen voor Faceboooeeeek-klikbudget

De Groot-Verburg is een leverancier van kazen aan speciaalzaken door heel Nederland. Om hun kaas, de Gooische Pikante, te promoten bij de consument, bedachten we een slimme Facebook-actie!

Lees meer

Een crossmediale aanpak voor Freek Hypotheek

De huizenmarkt is al een paar jaar een hot item. Om een huis te kopen, moet je natuurlijk een hypotheek afsluiten. En wie kun je daar nu beter voor inschakelen dan Freek Hypotheek, dé hypotheekadviseur in de regio! Sinds dit jaar zorgen wij er door middel van een crossmediale aanpak voor dat Freek op de kaart wordt gezet.

Lees meer

Opvallende campagne: zorgvuldig omgaan met persoonsgegevens

Docenten en andere medewerkers van mboRijnland werken op dagelijkse basis met persoonsgegevens. Maar… hoe zorgen zij nu dat ze zorgvuldig omgaan met deze gegevens?  Daar heeft mboRijnland wel wat tips voor! Wij bedachten een campagne om deze tips intern aan de man te brengen.

Lees meer

MBO Luchtvaarttechniek, niet zomaar een opleiding

De luchtvaartsector schreeuwt om goed opgeleide techneuten. Om meer studenten aan te trekken maakten wij voor 5 ROC's - die samenwerken onder de naam MBO Luchtvaarttechniek - een gloednieuwe website, video's, foto's, online banners, een leaflet en een social media campagne. Het resultaat?

Lees meer