Daar krijg je trek van!

Daar krijg je trek van!

VRHL Case

Grand Café Eight staat bekend om haar mooie restaurant en luxe en overheerlijke maaltijden. Je vindt Eight op de hoek van de Da Vinci boulevard, vlak naast de Euromarkt in Alphen aan den Rijn.

Wij verzorgden de redactie en vormgeving van Eights nieuwe lunchkaart en dinerkaart. Hierin vind je verrassende nieuwe gerechten én alles wat je nog meer over Eight wil weten. Bijvoorbeeld dat Eight áltijd verse friet serveert, de spareribs van het ibericovarken (dat zijn hele leven alleen maar kastanjes heeft gegeten) uit Spanje komen en over Eights unieke samenwerking met The Art Shop.

Enjoy your lunch or diner at Eight!

Eight-dinerkaart

Eight-dinerkaart binnen

Eight-lunchkaart

Eight lunchkaart binnen

Gasten-lezen-kaart

TAGS
Content Creatie Menukaart

Deel deze blog

Andere blogposts en cases van VRHL Case

MBO Luchtvaarttechniek, niet zomaar een opleiding

De luchtvaartsector schreeuwt om goed opgeleide techneuten. Om meer studenten aan te trekken maakten wij voor MBO Luchtvaarttechniek een gloednieuwe website, video's, foto's, online banners, een leaflet en een social media campagne. Het resultaat?

Lees meer

Introductiecampagne Kleine Kwalen Online via social media

Veel huisartsen in Nederland maken gebruik van de bekende boekenreeks Kleine Kwalen: een kennisbank waar ruim 400 veel voorkomende aandoeningen in staan beschreven. En… Kleine Kwalen is nu ook online beschikbaar! Om Kleine Kwalen Online te promoten, schreven wij een social media strategie en voerden deze uit.

Lees meer

Ho ho hooooo… meeeeerry Christmas!

Wij houden van de feestdagen! Dan mogen we namelijk weer tientallen mooie, inspirerende kerst- en nieuwjaarswensen voor onze klanten bedenken en vormgeven. Vaak op het aller-aller-allerlaatste moment, maar dat mag de pret niet drukken. Benieuwd?

Lees meer

Online leadgeneratie met nieuwe website Freek Hypotheek

Een website is tegenwoordig meer dan alleen een digitaal visitekaartje. Met een juiste paginaflow kan je website een echte leadgenerator worden. Voor de nieuwe website van Freek Hypotheek gingen wij terug naar de tekentafel en bouwden we een ware salesmachine op.

Lees meer

Van D&K Autoglas naar DK Prototyping for Automotive Glass

DK benaderde ons voor een restyling van de 25 jaar oude huisstijl en een nieuwe website. Hieruit vloeide voort een personeelscampagne, een bedrijfsleaflet en diverse uitingen voor de beurs.

Lees meer