Daar krijg je trek van!

Daar krijg je trek van!

VRHL Case

Grand Café Eight staat bekend om haar mooie restaurant en luxe en overheerlijke maaltijden. Je vindt Eight op de hoek van de Da Vinci boulevard, vlak naast de Euromarkt in Alphen aan den Rijn.

Wij verzorgden de redactie en vormgeving van Eights nieuwe lunchkaart en dinerkaart. Hierin vind je verrassende nieuwe gerechten én alles wat je nog meer over Eight wil weten. Bijvoorbeeld dat Eight áltijd verse friet serveert, de spareribs van het ibericovarken (dat zijn hele leven alleen maar kastanjes heeft gegeten) uit Spanje komen en over Eights unieke samenwerking met The Art Shop.

Enjoy your lunch or diner at Eight!

Eight-dinerkaart

Eight-dinerkaart binnen

Eight-lunchkaart

Eight lunchkaart binnen

Gasten-lezen-kaart

TAGS
Content Creatie Menukaart

Deel deze blog

Andere blogposts en cases van VRHL Case

Bake Out: a night out of the box

Bake Out: een uniek event, voor iedereen die werkzaam is in de ambachtelijke bakkerij. Wij bedachten de naam, ontwikkelden de huisstijl en verzorgden een mooie crossmediale campagne om honderden tickets te verkopen.

Lees meer

Cum Laude: prijswinnende kaas, gemaakt op de boerderij.

De Bond van Boerderijzuivelbereiders, een mooie club van ondernemende boeren, maakt de lekkerste kaas van Nederland. Dat moet iedereen weten én kopen! Is dat moeilijk? Met een goed idee valt dat best mee. Lees het hier!

Lees meer

WATT moeten MKB-ondernemers weten over de Informatieplicht Energiebesparing?

WATT moeten MKB-ondernemers weten over de naderende Informatieplicht Energiebesparing? Best veel en dat bundelen wij in een mooie campagne. Lees hier WATT we precies deden voor MKB Nederland in samenwerking met meer dan 50 partners.

Lees meer

Alphen aan den Rijn krijgt de city marketing die het verdient!

Zet Alphen aan den Rijn op de kaart. Om te beginnen bij alle inwoners en ondernemers in Alphen en de kernen daaromheen. Als een aantrekkelijke plek om te wonen, te werken én te recreëren. Dat is in het kort de opdracht van Alphen City Marketing.

Lees meer

Introductiecampagne Kleine Kwalen via social media

Veel huisartsen in Nederland maken gebruik van de bekende boekenreeks Kleine Kwalen, over de diagnostisering en behandeling van veel voorkomende aandoeningen. Maar Kleine Kwalen is nu ook online beschikbaar én de boekenreeks is vernieuwd! Om de nieuwe versie van Kleine Kwalen te promoten, zowel online en offline, schakelde opdrachtgever Bohn Stafleu en Loghum (afgekort BSL) ons een social media strategie te schrijven en uit te voeren.

Lees meer