Creatieve Krachten en VRHL Content en Creatie slaan handen ineen

Creatieve Krachten en VRHL Content en Creatie slaan handen ineen

VRHL Nieuws

12 januari 2016

Het in video gespecialiseerde bedrijf Creatieve Krachten gaat werken onder de naam VRHL/// Video en gaat daarmee een strategische samenwerking aan met VRHL Content en Creatie. Al langer werkten beide bedrijven intensief samen aan videoproducties. Met deze stap versterkt VRHL Content en Creatie haar expertise op videogebied. VRHL/// Video richt zich op het ontwikkelen van het creatief concept, scriptschrijven, camerawerk, productie en montage van alle soorten (web)video’s: commercials, elevator pitches, vlogs, bedrijfsvideo’s en animaties.

 

Videoproducties

Creatieve Krachten maakt al zeven jaar de meest uiteenlopende videoproducties en animaties: bedrijfspromo’s of reportages, elevator pitches of evenementverslagen, commercials of reality tv. Grote opdrachtgevers zijn onder meer TNO, TU Delft, RTL7, KNHS, VOA, Rabobank en Jumping Amsterdam. Jaap Langhout, directeur Creatieve Krachten: “Door het partnership aan te gaan met VRHL Content en Creatie kunnen we veel meer bieden dan film alleen: we kunnen gebruikmaken van alles wat VRHL in huis heeft aan content, scriptschrijven, grafische vormgeving en animatie. Samen kunnen we een totaalpakket bieden. Video is een onmisbaar onderdeel van je totale contentstrategie. De cijfers liegen er niet om: in 2017 bestaat 69% van al het internetverkeer uit video. Zo’n 60% van de mensen kijkt liever een video dan dat zij een tekst lezen.”

 

Krachten bundelen

VRHL Content en Creatie biedt door deze intensieve samenwerking met Creatieve Krachten videomarketing aan als integraal onderdeel van haar totale dienstverlening op het gebied van content en creatie. Jan Verheul, directeur VRHL Content en Creatie: “We werkten in het verleden al intensief samen aan diverse producties; het was een logische keuze om onze creatieve krachten te bundelen. Videomarketing is belangrijker dan ooit om je doelgroep aan je te binden. Online videocontent wordt beter gevonden, bekeken en gedeeld door je doelgroep. Video’s willen we dan ook snel en goed kunnen maken. Door deze expertise in huis te halen kunnen wij nog makkelijker schakelen.”

Ga naar Vrhlvideo.nl om het werk van VRHL/// Video te zien.

TAGS
Animatie Camerawerk Montage Productie Scriptschrijven Video

Deel deze blog

Andere blogposts en cases van VRHL Nieuws

VRHL Groep groeit met overname The Ad Agency

Vanaf 15 december is The Ad Agency uit Alphen aan den Rijn onderdeel van de VRHL Groep, eveneens gevestigd in Alphen. Jan Verheul en Bojoura Binnekamp van VRHL hebben hierover overeenstemming bereikt met Wilbert Collet, directeur van The Ad Agency.

Lees meer

Het Grote Oranje Ideeënboek

Eindelijk is 'ie er! Het langverwachte vervolg op Het Groot Reclame Ideeënboek, de internationale bestseller uit 2005.

Lees meer

VRHLtjes voor het slapen gaan: Aflevering 1 - Branded content

Onze stagiaire Myrthe neemt je de komende weken mee in de wondere wereld van online marketing. Dat doet ze aan de hand van korte animaties: de VRHLtjes voor het slapen gaan. Vandaag vertelt ze over branded content en hoe jij het in kan zetten voor jouw bedrijf. Kijken dus!

Lees meer

VRHL Video produceert kinderserie Starz voor Telekids

Sinds deze week is de kinderserie Starz voor het eerst op televisie te zien. VRHL Video werkte samen met verschillende partijen aan een uniek concept voor kleine kinderen vanaf 3 jaar. De nieuwe serie omvat acht afleveringen en is te zien op RTL Telekids Mini’s.

Lees meer

Jackson's vlog #1

Jackson, onze geweldige kantoorhond, heeft een vlog gemaakt. Bekijk 'm snel!

Lees meer