Corporate identity voor Alphen on fiber

Corporate identity voor Alphen on fiber

VRHL Case

Alphen on Fiber is het enige, open, zakelijke glasvezelnetwerk van Alphen aan den Rijn dat in april 2017 met de aanleg van een open glasvezelverbinding is gestart. Speciaal voor ondernemingen die gevestigd zijn op de Alphense bedrijventerreinen. Het is de eerste mogelijkheid voor bedrijven om een open glasvezelverbinding te hebben, waardoor zij vrij zijn in hun keuze voor providers voor aanvullende diensten, zoals internet en security.

 

Corporate identity

VRHL Creatie ontwierp een passend logo voor het nieuwe Alphen on fiber en maakte de complete corporate identity. De snelheid die Alphen of fiber met zijn open glasvezelverbinding biedt, komt ook terug in het logo. We zijn trots op het resultaat:

 

Nieuwe website

VRHL Creatie ontwierp ook een mooie website voor Alphen on Fiber, waarna VRHL Copy en Redactie de webteksten schreef.

 

Animatie

Tot slot maakten we ook een animatie om aan potentiële klanten uit te leggen hoe Alphen on Fiber werkt.

 

Ook een corporate identity?

Wil jij ook een nieuwe website, een nieuw logo en/of complete corporate identity? Onze vormgevers gaan graag voor je aan de slag. Neem dus gauw contact met ons op!

TAGS
Corporate identity Creatie Design Logo Vormgeving

Deel deze blog

Andere blogposts en cases van VRHL Case

Bake Out: a night out of the box

Bake Out: een uniek event, voor iedereen die werkzaam is in de ambachtelijke bakkerij. Wij bedachten de naam, ontwikkelden de huisstijl en verzorgden een mooie crossmediale campagne om honderden tickets te verkopen.

Lees meer

Cum Laude: prijswinnende kaas, gemaakt op de boerderij.

De Bond van Boerderijzuivelbereiders, een mooie club van ondernemende boeren, maakt de lekkerste kaas van Nederland. Dat moet iedereen weten én kopen! Is dat moeilijk? Met een goed idee valt dat best mee. Lees het hier!

Lees meer

WATT moeten MKB-ondernemers weten over de Informatieplicht Energiebesparing?

WATT moeten MKB-ondernemers weten over de naderende Informatieplicht Energiebesparing? Best veel en dat bundelen wij in een mooie campagne. Lees hier WATT we precies deden voor MKB Nederland in samenwerking met meer dan 50 partners.

Lees meer

Alphen aan den Rijn krijgt de city marketing die het verdient!

Zet Alphen aan den Rijn op de kaart. Om te beginnen bij alle inwoners en ondernemers in Alphen en de kernen daaromheen. Als een aantrekkelijke plek om te wonen, te werken én te recreëren. Dat is in het kort de opdracht van Alphen City Marketing.

Lees meer

Introductiecampagne Kleine Kwalen via social media

Veel huisartsen in Nederland maken gebruik van de bekende boekenreeks Kleine Kwalen, over de diagnostisering en behandeling van veel voorkomende aandoeningen. Maar Kleine Kwalen is nu ook online beschikbaar én de boekenreeks is vernieuwd! Om de nieuwe versie van Kleine Kwalen te promoten, zowel online en offline, schakelde opdrachtgever Bohn Stafleu en Loghum (afgekort BSL) ons een social media strategie te schrijven en uit te voeren.

Lees meer