Corporate identity voor Alphen on fiber

Corporate identity voor Alphen on fiber

VRHL Case

Alphen on Fiber is het enige, open, zakelijke glasvezelnetwerk van Alphen aan den Rijn dat in april 2017 met de aanleg van een open glasvezelverbinding is gestart. Speciaal voor ondernemingen die gevestigd zijn op de Alphense bedrijventerreinen. Het is de eerste mogelijkheid voor bedrijven om een open glasvezelverbinding te hebben, waardoor zij vrij zijn in hun keuze voor providers voor aanvullende diensten, zoals internet en security.

 

Corporate identity

VRHL Creatie ontwierp een passend logo voor het nieuwe Alphen on fiber en maakte de complete corporate identity. De snelheid die Alphen of fiber met zijn open glasvezelverbinding biedt, komt ook terug in het logo. We zijn trots op het resultaat:

 

Nieuwe website

VRHL Creatie ontwierp ook een mooie website voor Alphen on Fiber, waarna VRHL Copy en Redactie de webteksten schreef.

 

Animatie

Tot slot maakten we ook een animatie om aan potentiële klanten uit te leggen hoe Alphen on Fiber werkt.

 

Ook een corporate identity?

Wil jij ook een nieuwe website, een nieuw logo en/of complete corporate identity? Onze vormgevers gaan graag voor je aan de slag. Neem dus gauw contact met ons op!

TAGS
Corporate identity Creatie Design Logo Vormgeving

Deel deze blog

Andere blogposts en cases van VRHL Case

MBO Luchtvaarttechniek, niet zomaar een opleiding

De luchtvaartsector schreeuwt om goed opgeleide techneuten. Om meer studenten aan te trekken maakten wij voor MBO Luchtvaarttechniek een gloednieuwe website, video's, foto's, online banners, een leaflet en een social media campagne. Het resultaat?

Lees meer

Introductiecampagne Kleine Kwalen Online via social media

Veel huisartsen in Nederland maken gebruik van de bekende boekenreeks Kleine Kwalen: een kennisbank waar ruim 400 veel voorkomende aandoeningen in staan beschreven. En… Kleine Kwalen is nu ook online beschikbaar! Om Kleine Kwalen Online te promoten, schreven wij een social media strategie en voerden deze uit.

Lees meer

Ho ho hooooo… meeeeerry Christmas!

Wij houden van de feestdagen! Dan mogen we namelijk weer tientallen mooie, inspirerende kerst- en nieuwjaarswensen voor onze klanten bedenken en vormgeven. Vaak op het aller-aller-allerlaatste moment, maar dat mag de pret niet drukken. Benieuwd?

Lees meer

Online leadgeneratie met nieuwe website Freek Hypotheek

Een website is tegenwoordig meer dan alleen een digitaal visitekaartje. Met een juiste paginaflow kan je website een echte leadgenerator worden. Voor de nieuwe website van Freek Hypotheek gingen wij terug naar de tekentafel en bouwden we een ware salesmachine op.

Lees meer

Van D&K Autoglas naar DK Prototyping for Automotive Glass

DK benaderde ons voor een restyling van de 25 jaar oude huisstijl en een nieuwe website. Hieruit vloeide voort een personeelscampagne, een bedrijfsleaflet en diverse uitingen voor de beurs.

Lees meer