Scoren met waardevolle content

Scoren met waardevolle content

Jij hebt het de laatste tijd vast ook gehoord. Merken moeten uitgroeien tot mediabedrijven en leren denken in audience first. En dat is mooi. Want denken en doen als een uitgever zit in onze genen. We maken al vanaf onze start publieksmagazines en vaktijdschriften voor bedrijven. Gemaakt met een bijzonder oog voor vormgeving en geschreven met een journalistieke pen. Van short tot long copy. Van leaflets tot brochures, en van campagnes tot webcontent. SEO-proof en afgestemd op je doelgroep. Ons team van tekstschrijvers zorgt voor teksten die werken. Geen loze woorden, maar inhoud.

Onze diensten

Copy

Pay-offs, advertenties, advertorials, uitnodigingen, direct mailings, persberichten, nieuwsberichten, brochureteksten, boeken, jaarverslagen, klantreferenties, rapportages, white-papers, interviews, artikelen, reportages, colums, en nog veel meer.

Redactie

Redactionele formules, redactievoering, planning, eindredactie

Magazines

Relatiemagazines, personeelsmagazines, consumentenmagazines, online magazines, nieuwsbrieven

Online en social

Blogs, social media berichten (lees hier meer), webteksten (SEO), nieuwsberichten, e-mailnieuwsbrieven

Scripts

Voor video’s, animaties of presentaties

Ghostwriting

Voorwoord
Speeches
Projectvoorstellen

Contentabonnement

Heb je regelmatig behoefte aan nieuwe content voor je website, social media of blogs? Neem dan een contentabonnement. Wij verzorgen voor een vast bedrag per maand alle content die nodig is.

Nieuwsgierig?

Nieuwsgierig naar hoe jij kan scoren met waardevolle content? Kom langs en laat je inspireren door onze leestafel! Bel of mail vrijblijvend met Bojoura Binnekamp.

Bojoura Binnekamp

Tel. 0172 - 477733


Cases en blogs

Een crossmediale aanpak voor Freek Hypotheek

De huizenmarkt is al een paar jaar een hot item. Om een huis te kopen, moet je natuurlijk een hypotheek afsluiten. En wie kun je daar nu beter voor inschakelen dan Freek Hypotheek, dé hypotheekadviseur in de regio! Sinds dit jaar zorgen wij er door middel van een crossmediale aanpak voor dat Freek op de kaart wordt gezet.

Lees meer

MBO Luchtvaarttechniek, niet zomaar een opleiding

De luchtvaartsector schreeuwt om goed opgeleide techneuten. Om meer studenten aan te trekken maakten wij voor 5 ROC's - die samenwerken onder de naam MBO Luchtvaarttechniek - een gloednieuwe website, video's, foto's, online banners, een leaflet en een social media campagne. Het resultaat?

Lees meer

Speciale editie Basis in Beeld

Omdat Basis Bedrijfshuisvesting 30 jaar bestaat, maakten wij een speciale editie van Basis in Beeld. VRHL verzorgde de gehele productie van deze 132 pagina tellende glossy.

Lees meer

Fruit 4.0 genomineerd voor Computable Awards

En daarom maakten wij een mooie animatie waarin duidelijk wordt waarom FRUIT 4.0 deze nominatie moet winnen.

Lees meer

Landgoed Wellenseind op de kaart zetten

Om Landgoed Wellenseind goed op de kaart te zetten, zette de familie Zeeman ons in om een mooie huisstijl, website, vlaggen en meer te maken.

Lees meer

Branded content magazine over datalekken

20 bedrijven die samen 5 gepersonaliseerde branded content magazines uitgeven: een ambitieuze uitdaging waar wij graag mee aan de slag gingen!

Lees meer