Scoren met waardevolle content

Scoren met waardevolle content

Jij hebt het de laatste tijd vast ook gehoord. Merken moeten uitgroeien tot mediabedrijven en leren denken in audience first. En dat is mooi. Want denken en doen als een uitgever zit in onze genen. We maken al vanaf onze start publieksmagazines en vaktijdschriften voor bedrijven. Gemaakt met een bijzonder oog voor vormgeving en geschreven met een journalistieke pen. Van short tot long copy. Van leaflets tot brochures, en van campagnes tot webcontent. SEO-proof en afgestemd op je doelgroep. Ons team van tekstschrijvers zorgt voor teksten die werken. Geen loze woorden, maar inhoud.

Onze diensten

Copy

Pay-offs, advertenties, advertorials, uitnodigingen, direct mailings, persberichten, nieuwsberichten, brochureteksten, boeken, jaarverslagen, klantreferenties, rapportages, white-papers, interviews, artikelen, reportages, colums, en nog veel meer.

Redactie

Redactionele formules, redactievoering, planning, eindredactie

Magazines

Relatiemagazines, personeelsmagazines, consumentenmagazines, online magazines, nieuwsbrieven

Online en social

Blogs, social media berichten (lees hier meer), webteksten (SEO), nieuwsberichten, e-mailnieuwsbrieven

Scripts

Voor video’s, animaties of presentaties

Ghostwriting

Voorwoord
Speeches
Projectvoorstellen

Contentabonnement

Heb je regelmatig behoefte aan nieuwe content voor je website, social media of blogs? Neem dan een contentabonnement. Wij verzorgen voor een vast bedrag per maand alle content die nodig is.

Nieuwsgierig?

Nieuwsgierig naar hoe jij kan scoren met waardevolle content? Kom langs en laat je inspireren door onze leestafel! Bel of mail vrijblijvend met Bojoura Binnekamp.

Bojoura Binnekamp

Tel. 0172 - 477733


Cases en blogs

Een crossmediale aanpak voor Freek Hypotheek

De huizenmarkt is al een paar jaar een hot item. Om een huis te kopen, moet je natuurlijk een hypotheek afsluiten. En wie kun je daar nu beter voor inschakelen dan Freek Hypotheek, dé hypotheekadviseur in de regio! Sinds dit jaar zorgen wij er door middel van een crossmediale aanpak voor dat Freek op de kaart wordt gezet.

Lees meer

Branded content magazine over datalekken

20 bedrijven die samen 5 gepersonaliseerde branded content magazines uitgeven: een ambitieuze uitdaging waar wij graag mee aan de slag gingen!

Lees meer

Een nieuw magazine voor Intramed

Diepgaande verhalen inspireren en mooie pagina’s verrassen. Ook dit prachtige magazine wat we maakten voor Intramed; maker van software voor de paramedische zorg.

Lees meer

Een schoolgids speciaal voor kinderen én ouders

Kinderen met een leerachterstand en hun ouders informeren met één schoolgids, het is ons gelukt! Parktijkschool GSG Het Segment schakelde onze hulp in om de verouderde schoolgids van top tot teen in een nieuw jasje te steken. Benieuwd hoe wij dat deden?

Lees meer

Uw ambachtelijke bakker natuurlijk!

Om ambachtelijke bakkers in Nederland te promoten, is de landelijke campagne 'Uw ambachtelijke bakker natuurlijk!' in het leven geroepen. Wij schrijven alle social media posts op de nieuwe Facebookpagina van Uw Ambachtelijke Bakker, bedenken leuke winacties, promoten de Facebookpagina en meer!

Lees meer

VOA Magazine wordt VOA Jaarboek

Een mooi luxe bewaarexemplaar, vol met artikelen van vakredacteuren en met een stijlvolle vormgeving. Dat is het gloednieuwe VOA Jaarboek waarin ondernemers uit Alphen aan den Rijn en omgeving elkaar inspireren. Aan ons de eer om het boek te ontwerpen, vorm te geven en deels te schrijven!

Lees meer