Commercial KHZ Movers: verhuizen is emotie

Commercial KHZ Movers: verhuizen is emotie

VRHL Case

Verhuizen is meer dan zomaar wat spullen van A naar B verplaatsen. Daar komt veel meer bij kijken: komen al je eigendommen wel heelhuids aan? Vooral de spullen die je dierbaar zijn, wil je altijd om je heen hebben. Hoe mooi of lelijk, duur of goedkoop ze ook zijn. Dan voel je je thuis, waar ter wereld je ook bent.

Die gedachte vormde de insteek van de commercial die we voor KHZ Movers produceerden. KHZ Movers realiseert zich hoe dierbaar spullen voor je kunnen zijn. Het verhuisbedrijf is gespecialiseerd in overzeese verhuizingen. Niet alleen naar reguliere bestemmingen als New York of Londen, maar juist naar de uitdagender locaties in Afrika en Zuidoost Azië. De hoofdpersoon in de commercial verhuist naar Nairobi met haar gezin. Maar niet zonder haar Friese staartklok! Die gaat overal mee naar toe. De commercial is uitgebracht in een Nederlands- en Engelstalige variant.

KHZ Movers zet de film in richting expats zelf en richting de HRM-medewerkers die voor hun bedrijf collega’s uitzenden naar het buitenland.

Heeft u plannen voor de productie van een video? Neem dan contact op met Jaap Langhout: 0172–477733 / jaap@vrhl.nl.

TAGS
commercial Video

Deel deze blog

Andere blogposts en cases van VRHL Case

Bake Out: a night out of the box

Bake Out: een uniek event, voor iedereen die werkzaam is in de ambachtelijke bakkerij. Wij bedachten de naam, ontwikkelden de huisstijl en verzorgden een mooie crossmediale campagne om honderden tickets te verkopen.

Lees meer

Cum Laude: prijswinnende kaas, gemaakt op de boerderij.

De Bond van Boerderijzuivelbereiders, een mooie club van ondernemende boeren, maakt de lekkerste kaas van Nederland. Dat moet iedereen weten én kopen! Is dat moeilijk? Met een goed idee valt dat best mee. Lees het hier!

Lees meer

WATT moeten MKB-ondernemers weten over de Informatieplicht Energiebesparing?

WATT moeten MKB-ondernemers weten over de naderende Informatieplicht Energiebesparing? Best veel en dat bundelen wij in een mooie campagne. Lees hier WATT we precies deden voor MKB Nederland in samenwerking met meer dan 50 partners.

Lees meer

Alphen aan den Rijn krijgt de city marketing die het verdient!

Zet Alphen aan den Rijn op de kaart. Om te beginnen bij alle inwoners en ondernemers in Alphen en de kernen daaromheen. Als een aantrekkelijke plek om te wonen, te werken én te recreëren. Dat is in het kort de opdracht van Alphen City Marketing.

Lees meer

Introductiecampagne Kleine Kwalen via social media

Veel huisartsen in Nederland maken gebruik van de bekende boekenreeks Kleine Kwalen, over de diagnostisering en behandeling van veel voorkomende aandoeningen. Maar Kleine Kwalen is nu ook online beschikbaar én de boekenreeks is vernieuwd! Om de nieuwe versie van Kleine Kwalen te promoten, zowel online en offline, schakelde opdrachtgever Bohn Stafleu en Loghum (afgekort BSL) ons een social media strategie te schrijven en uit te voeren.

Lees meer