Commercial KHZ Movers: verhuizen is emotie

Commercial KHZ Movers: verhuizen is emotie

VRHL Case

Verhuizen is meer dan zomaar wat spullen van A naar B verplaatsen. Daar komt veel meer bij kijken: komen al je eigendommen wel heelhuids aan? Vooral de spullen die je dierbaar zijn, wil je altijd om je heen hebben. Hoe mooi of lelijk, duur of goedkoop ze ook zijn. Dan voel je je thuis, waar ter wereld je ook bent.

Die gedachte vormde de insteek van de commercial die we voor KHZ Movers produceerden. KHZ Movers realiseert zich hoe dierbaar spullen voor je kunnen zijn. Het verhuisbedrijf is gespecialiseerd in overzeese verhuizingen. Niet alleen naar reguliere bestemmingen als New York of Londen, maar juist naar de uitdagender locaties in Afrika en Zuidoost Azië. De hoofdpersoon in de commercial verhuist naar Nairobi met haar gezin. Maar niet zonder haar Friese staartklok! Die gaat overal mee naar toe. De commercial is uitgebracht in een Nederlands- en Engelstalige variant.

KHZ Movers zet de film in richting expats zelf en richting de HRM-medewerkers die voor hun bedrijf collega’s uitzenden naar het buitenland.

Heeft u plannen voor de productie van een video? Neem dan contact op met Jaap Langhout: 0172–477733 / jaap@vrhl.nl.

TAGS
commercial Video

Deel deze blog

Andere blogposts en cases van VRHL Case

MBO Luchtvaarttechniek, niet zomaar een opleiding

De luchtvaartsector schreeuwt om goed opgeleide techneuten. Om meer studenten aan te trekken maakten wij voor MBO Luchtvaarttechniek een gloednieuwe website, video's, foto's, online banners, een leaflet en een social media campagne. Het resultaat?

Lees meer

Introductiecampagne Kleine Kwalen Online via social media

Veel huisartsen in Nederland maken gebruik van de bekende boekenreeks Kleine Kwalen: een kennisbank waar ruim 400 veel voorkomende aandoeningen in staan beschreven. En… Kleine Kwalen is nu ook online beschikbaar! Om Kleine Kwalen Online te promoten, schreven wij een social media strategie en voerden deze uit.

Lees meer

Ho ho hooooo… meeeeerry Christmas!

Wij houden van de feestdagen! Dan mogen we namelijk weer tientallen mooie, inspirerende kerst- en nieuwjaarswensen voor onze klanten bedenken en vormgeven. Vaak op het aller-aller-allerlaatste moment, maar dat mag de pret niet drukken. Benieuwd?

Lees meer

Online leadgeneratie met nieuwe website Freek Hypotheek

Een website is tegenwoordig meer dan alleen een digitaal visitekaartje. Met een juiste paginaflow kan je website een echte leadgenerator worden. Voor de nieuwe website van Freek Hypotheek gingen wij terug naar de tekentafel en bouwden we een ware salesmachine op.

Lees meer

Van D&K Autoglas naar DK Prototyping for Automotive Glass

DK benaderde ons voor een restyling van de 25 jaar oude huisstijl en een nieuwe website. Hieruit vloeide voort een personeelscampagne, een bedrijfsleaflet en diverse uitingen voor de beurs.

Lees meer