Coloplast verzamelt persoonsgegevens via radiospots

Coloplast verzamelt persoonsgegevens via radiospots

VRHL Case

Tot voor kort was bij Coloplast maar de helft van de mensen in Nederland met incontinentieproblemen bekend. Terwijl ze zoveel meer mensen zouden kunnen helpen met passende producten en informatie, als ze eens wisten wie er nu precies last heeft van incontentieproblemen. Om daar achter te komen, vroeg Coloplast ons om een goede campagne te bedenken. En dat deden we!

 

Coloplast

Coloplast is er voor iedereen met urologische en continentieproblemen en houdt zich bezig met stomazorg, continentiezorg, wond- en huidverzorging en urologie. Ze zijn actief over de hele wereld en hebben meer dan 11.000 werknemers in dienst.

 

Magazine ‘Samen leven’

Om mensen met incontinentieproblemen te steunen, maakten we een magazine met informatie over Coloplast, darmen, stoma’s en meer, maar hierin staan ook interviews met patiënten en medewerkers in de zorg. Behalve het tijdloze ontwerp van dit magazine, verzorgden wij ook de vormgeving, redactie en het drukwerk van Samen leven.

 

Tafeldisplays

Onderstaande tafeldisplays lagen bij diverse zorginstanties, zodat geïnteresseerden een magazine of antwoordkaartje mee konden pakken. We verzorgden de vormgeving van zowel de tafeldisplay als het antwoordkaartje.

 

Radiospots

Om de oudere generatie in Nederland te bereiken, bedachten we drie radiospots die op lokale radiozenders door heel Nederland te horen zijn geweest. We verzorgden de scripts en opnames van de radiospots. Klik op de icoontjes hieronder om de radiospots te beluisteren:

Record audio or upload mp3 >>

Audio and voice recording >>

Record music with Vocaroo >>

 

Landingspage

We ontwierpen een landingspage genaamd Ikwilhetwelweten.nl, waar mensen naar aanleiding van de radiospot, het magazine of de tafeldisplay naar toe geleid werden. Passend bij Coloplast en zo simpel mogelijk, zodat het laagdrempelig was om je gegevens in te vullen.

 

Facebook advertising

Om ook online aanwezig te zijn, bedachten we voor Facebook een aantal pakkende advertentieteksten en -beelden:

 

Het resultaat

Honderden ingevulde formulieren via Ikwilhetwelweten.nl. Stuk voor stuk mensen die Coloplast nu nog beter kan helpen. Een geweldig resultaat!

 

Wil jij ook gegevens binnenhalen van je doelgroep?

Bel ons op, wij denken graag met je mee. Ook met betrekking tot de regels van de nieuwe privacywetgeving!

TAGS
Campagne facebook advertising landingpage radiospot tafeldisplay

Deel deze blog

Andere blogposts en cases van VRHL Case

MBO Luchtvaarttechniek, niet zomaar een opleiding

De luchtvaartsector schreeuwt om goed opgeleide techneuten. Om meer studenten aan te trekken maakten wij voor MBO Luchtvaarttechniek een gloednieuwe website, video's, foto's, online banners, een leaflet en een social media campagne. Het resultaat?

Lees meer

Introductiecampagne Kleine Kwalen Online via social media

Veel huisartsen in Nederland maken gebruik van de bekende boekenreeks Kleine Kwalen: een kennisbank waar ruim 400 veel voorkomende aandoeningen in staan beschreven. En… Kleine Kwalen is nu ook online beschikbaar! Om Kleine Kwalen Online te promoten, schreven wij een social media strategie en voerden deze uit.

Lees meer

Ho ho hooooo… meeeeerry Christmas!

Wij houden van de feestdagen! Dan mogen we namelijk weer tientallen mooie, inspirerende kerst- en nieuwjaarswensen voor onze klanten bedenken en vormgeven. Vaak op het aller-aller-allerlaatste moment, maar dat mag de pret niet drukken. Benieuwd?

Lees meer

Online leadgeneratie met nieuwe website Freek Hypotheek

Een website is tegenwoordig meer dan alleen een digitaal visitekaartje. Met een juiste paginaflow kan je website een echte leadgenerator worden. Voor de nieuwe website van Freek Hypotheek gingen wij terug naar de tekentafel en bouwden we een ware salesmachine op.

Lees meer

Van D&K Autoglas naar DK Prototyping for Automotive Glass

DK benaderde ons voor een restyling van de 25 jaar oude huisstijl en een nieuwe website. Hieruit vloeide voort een personeelscampagne, een bedrijfsleaflet en diverse uitingen voor de beurs.

Lees meer