Campagne BSL

Campagne BSL

VRHL Case

Bohn Stafleu van Loghum (afgekort BSL) ondersteunt studenten, professionals en bestuurders in de gezondheidszorg met betrouwbare Nederlandstalige vakinformatie, educatieve uitgaven en diensten voor opleiding en beroepsuitoefening. Via de webshop verkoopt BSL boeken, vakbladen, e-learnings en andere producten aan deze professionals. Om BSL’s vierdaagse kortingsactie te promoten, zette VRHL Social een Facebook advertising campagne op en maakte VRHL Creatie een header voor op de website.

 

Facebook advertising campagne

Voor Facebook bedachten onze social specialisten een gerichte campagne met als doel: zoveel mogelijk websitebezoekers en zoveel mogelijk boeken verkopen! We hebben onder meer een carrousel-advertentie ingezet: hierbij zien Facebookgebruikers vijf afbeeldingen waar zij doorheen kunnen sliden als ze de advertentie in hun nieuwsoverzicht voorbij zien komen. We hebben meerdere carrousel-advertenties ingezet, gericht op verschillende doelgroepen. Dagelijks monitorden we de resultaten en stuurden – in overleg met BSL – bij waar nodig. Behalve het instellen van de advertentie schreven we ook de teksten, maakten we de foto’s en verzorgden we de vormgeving.

BSL-webshop-3

 

Website header

Om de 4-daagse kortingsactie ook op de website naar voren te laten komen, maakte onze vormgever een mooie header voor op de website:

BSL-webshop-1

 

Ook een Facebook advertising campagne?

Wil jij ook een campagne op Facebook? Bel of mail ons even, dan helpen we je verder!

TAGS
advertising Campagne Creatie Facebook header muismat Redactie Vormgeving

Deel deze blog

Andere blogposts en cases van VRHL Case

Bake Out: a night out of the box

Bake Out: een uniek event, voor iedereen die werkzaam is in de ambachtelijke bakkerij. Wij bedachten de naam, ontwikkelden de huisstijl en verzorgden een mooie crossmediale campagne om honderden tickets te verkopen.

Lees meer

Cum Laude: prijswinnende kaas, gemaakt op de boerderij.

De Bond van Boerderijzuivelbereiders, een mooie club van ondernemende boeren, maakt de lekkerste kaas van Nederland. Dat moet iedereen weten én kopen! Is dat moeilijk? Met een goed idee valt dat best mee. Lees het hier!

Lees meer

WATT moeten MKB-ondernemers weten over de Informatieplicht Energiebesparing?

WATT moeten MKB-ondernemers weten over de naderende Informatieplicht Energiebesparing? Best veel en dat bundelen wij in een mooie campagne. Lees hier WATT we precies deden voor MKB Nederland in samenwerking met meer dan 50 partners.

Lees meer

Alphen aan den Rijn krijgt de city marketing die het verdient!

Zet Alphen aan den Rijn op de kaart. Om te beginnen bij alle inwoners en ondernemers in Alphen en de kernen daaromheen. Als een aantrekkelijke plek om te wonen, te werken én te recreëren. Dat is in het kort de opdracht van Alphen City Marketing.

Lees meer

Introductiecampagne Kleine Kwalen via social media

Veel huisartsen in Nederland maken gebruik van de bekende boekenreeks Kleine Kwalen, over de diagnostisering en behandeling van veel voorkomende aandoeningen. Maar Kleine Kwalen is nu ook online beschikbaar én de boekenreeks is vernieuwd! Om de nieuwe versie van Kleine Kwalen te promoten, zowel online en offline, schakelde opdrachtgever Bohn Stafleu en Loghum (afgekort BSL) ons een social media strategie te schrijven en uit te voeren.

Lees meer