Campagne BSL

Campagne BSL

VRHL Case

Bohn Stafleu van Loghum (afgekort BSL) ondersteunt studenten, professionals en bestuurders in de gezondheidszorg met betrouwbare Nederlandstalige vakinformatie, educatieve uitgaven en diensten voor opleiding en beroepsuitoefening. Via de webshop verkoopt BSL boeken, vakbladen, e-learnings en andere producten aan deze professionals. Om BSL’s vierdaagse kortingsactie te promoten, zette VRHL Social een Facebook advertising campagne op en maakte VRHL Creatie een header voor op de website.

 

Facebook advertising campagne

Voor Facebook bedachten onze social specialisten een gerichte campagne met als doel: zoveel mogelijk websitebezoekers en zoveel mogelijk boeken verkopen! We hebben onder meer een carrousel-advertentie ingezet: hierbij zien Facebookgebruikers vijf afbeeldingen waar zij doorheen kunnen sliden als ze de advertentie in hun nieuwsoverzicht voorbij zien komen. We hebben meerdere carrousel-advertenties ingezet, gericht op verschillende doelgroepen. Dagelijks monitorden we de resultaten en stuurden – in overleg met BSL – bij waar nodig. Behalve het instellen van de advertentie schreven we ook de teksten, maakten we de foto’s en verzorgden we de vormgeving.

BSL-webshop-3

 

Website header

Om de 4-daagse kortingsactie ook op de website naar voren te laten komen, maakte onze vormgever een mooie header voor op de website:

BSL-webshop-1

 

Ook een Facebook advertising campagne?

Wil jij ook een campagne op Facebook? Bel of mail ons even, dan helpen we je verder!

TAGS
advertising Campagne Creatie Facebook header muismat Redactie Vormgeving

Deel deze blog

Andere blogposts en cases van VRHL Case

MBO Luchtvaarttechniek, niet zomaar een opleiding

De luchtvaartsector schreeuwt om goed opgeleide techneuten. Om meer studenten aan te trekken maakten wij voor MBO Luchtvaarttechniek een gloednieuwe website, video's, foto's, online banners, een leaflet en een social media campagne. Het resultaat?

Lees meer

Introductiecampagne Kleine Kwalen Online via social media

Veel huisartsen in Nederland maken gebruik van de bekende boekenreeks Kleine Kwalen: een kennisbank waar ruim 400 veel voorkomende aandoeningen in staan beschreven. En… Kleine Kwalen is nu ook online beschikbaar! Om Kleine Kwalen Online te promoten, schreven wij een social media strategie en voerden deze uit.

Lees meer

Ho ho hooooo… meeeeerry Christmas!

Wij houden van de feestdagen! Dan mogen we namelijk weer tientallen mooie, inspirerende kerst- en nieuwjaarswensen voor onze klanten bedenken en vormgeven. Vaak op het aller-aller-allerlaatste moment, maar dat mag de pret niet drukken. Benieuwd?

Lees meer

Online leadgeneratie met nieuwe website Freek Hypotheek

Een website is tegenwoordig meer dan alleen een digitaal visitekaartje. Met een juiste paginaflow kan je website een echte leadgenerator worden. Voor de nieuwe website van Freek Hypotheek gingen wij terug naar de tekentafel en bouwden we een ware salesmachine op.

Lees meer

Van D&K Autoglas naar DK Prototyping for Automotive Glass

DK benaderde ons voor een restyling van de 25 jaar oude huisstijl en een nieuwe website. Hieruit vloeide voort een personeelscampagne, een bedrijfsleaflet en diverse uitingen voor de beurs.

Lees meer