Ben jij een WordPress koning of –koningin? Zit programmeren in je bloed? En werk je graag voor mooie bedrijven aan innovatieve online projecten? VRHL is op zoek naar een PHP Developer om ons team te versterken!
 

Jouw rol

Samen met ons huidige online topteam, bestaande uit Robert en Ronald (zie foto), maak jij onze vele leuke en diverse klanten blij door het (van front-end tot back-end) ontwerpen en ontwikkelen van goed functionerende modules en websites in WordPress. Jij werkt in teams aan verschillende creatieve projecten, variërend van (corporate) websites, campagnesites tot webshops. Wij werken intensief samen en ontwerpen en ontwikkelen alle projecten in huis.
 

Over VRHL

Werken bij VRHL Content en Creatie betekent hard werken bij het leukste bureau van Alphen aan den Rijn en omstreken. Samen met 30 collega’s werk je aan uiteenlopende projecten voor kleine en grote opdrachtgevers. Geen dag is saai, geen week is hetzelfde.

VRHL biedt een uitdagende werkplek met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen inbreng in zowel de projecten als de interne processen. We bieden verder een mooi salaris met goede voorwaarden, een modern kantoor met leuke mensen en leuke weekendjes weg met alle Verheulio’s.

Het leukste aan werken bij VRHL is dat we jou niet in een hokje stoppen. We komen er samen achter in welke rol jij uitblinkt. Je krijgt veel vrijheid én verantwoordelijkheid.

Neem ook even een kijkje op www.vrhl.nl (ja, we weten het, die is ook alweer aan vernieuwing toe; working on it!)
 

Wij bieden jou

  • Een goed salaris en mooie voorwaarden
  • Een mooie plek bij een gezellig en professioneel bureau
  • Volop persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden
  • 30 leuke collega’s
  • En nog veel meer…

 

Jij biedt ons

  • Ervaring met ontwikkelen in PHP. Als je ook nog .asp beheerst ben je he-le-maal het einde. Geen must hoor!
  • Ambitie om te werken in een professionele omgeving
  • Een beschikbaarheid van 32 tot 40 uur per week.

 

Meer weten of reageren?

Wij horen graag van je, ook als jij geen CV of motivatiebrief op de plank hebt liggen. Bel of whatsapp Willemijn  op 06-52525487 of stuur een mail naar Willemijn@vrhl.nl. Wij plannen graag een korte kennismaking met jou in.