Het in video gespecialiseerde bedrijf Creatieve Krachten gaat werken onder de naam VRHL/// Video en gaat daarmee een strategische samenwerking aan met VRHL Content en Creatie. Al langer werkten beide bedrijven intensief samen aan videoproducties. Met deze stap versterkt VRHL Content en Creatie haar expertise op videogebied. VRHL/// Video richt zich op het ontwikkelen van het creatief concept, scriptschrijven, camerawerk, productie en montage van alle soorten (web)video’s: commercials, elevator pitches, vlogs, bedrijfsvideo’s en animaties.

 

Videoproducties

Creatieve Krachten maakt al zeven jaar de meest uiteenlopende videoproducties en animaties: bedrijfspromo’s of reportages, elevator pitches of evenementverslagen, commercials of reality tv. Grote opdrachtgevers zijn onder meer TNO, TU Delft, RTL7, KNHS, VOA, Rabobank en Jumping Amsterdam. Jaap Langhout, directeur Creatieve Krachten: “Door het partnership aan te gaan met VRHL Content en Creatie kunnen we veel meer bieden dan film alleen: we kunnen gebruikmaken van alles wat VRHL in huis heeft aan content, scriptschrijven, grafische vormgeving en animatie. Samen kunnen we een totaalpakket bieden. Video is een onmisbaar onderdeel van je totale contentstrategie. De cijfers liegen er niet om: in 2017 bestaat 69% van al het internetverkeer uit video. Zo’n 60% van de mensen kijkt liever een video dan dat zij een tekst lezen.”

 

Krachten bundelen

VRHL Content en Creatie biedt door deze intensieve samenwerking met Creatieve Krachten videomarketing aan als integraal onderdeel van haar totale dienstverlening op het gebied van content en creatie. Jan Verheul, directeur VRHL Content en Creatie: “We werkten in het verleden al intensief samen aan diverse producties; het was een logische keuze om onze creatieve krachten te bundelen. Videomarketing is belangrijker dan ooit om je doelgroep aan je te binden. Online videocontent wordt beter gevonden, bekeken en gedeeld door je doelgroep. Video’s willen we dan ook snel en goed kunnen maken. Door deze expertise in huis te halen kunnen wij nog makkelijker schakelen.”

Ga naar Vrhlvideo.nl om het werk van VRHL/// Video te zien.