Vacature: Creatieve Contentmanager (32-40 uur)

Vacature: Creatieve Contentmanager (32-40 uur)

VRHL Nieuws

10 november 2017

Ben jij het liefst de hele dag online, verslaafd aan social media, kun jij heel goed schrijven én ben je op zoek naar een baan bij het leukste bureau van Alphen aan den Rijn en omstreken? Dan wij zijn op zoek naar jou! VRHL Content en Creatie zoekt een enthousiaste en ambitieuze contentmanager.

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag met – je verwachtte het misschien al – het creëren van content. Het cureren van content. Het beoordelen van content. Of het verspreiden van content. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid en de ruimte om zelf ideeën uit te werken. Diversiteit in je werkzaamheden is er genoeg; zo manage je complete magazines, schrijf je videoscripts, blogs en nieuwsberichten, ga je op pad voor interviews en verzin je leuke social media campagnes en posts. Ben je al enthousiast?

Jij:

  • Hebt twee jaar relevante werkervaring
  • Hebt een hbo- of wo-diploma op het gebied van communicatie, journalistiek of nieuwe media
  • Bent écht goed met tekst en social media
  • Kunt meerdere projecten tegelijk managen
  • Bent gemotiveerd en zit vol creatieve ideeën
  • Werkt goed zelfstandig maar functioneert ook in een team

Wij:

Zijn een bureau met 25 creatievelingen in Alphen aan den Rijn. Wat we doen is nogal breed. Interne en externe communicatie. Online en offline. Business to business en business to consumer. Regionaal en landelijk. Corporate en actiematig. Eigenlijk alles wat maar met communicatie te maken heeft. Alles werken we in eigen huis uit, met een team specialisten op het gebied van strategie, design, video, online, social media en copy en redactie. Kijk anders ook even op www.vrhl.nl voor voorbeelden van ons werk. Of check onze socials, natuurlijk!

Waar je je op kunt verheugen:

Heel in het kort: een geweldig leuke job bij een ambitieus, gezond en succesvol bureau met alleen maar leuke mensen. Een bureau dat jou de kans geeft je verder te ontwikkelen en waar jij aan bijdraagt om nog beter te worden. Over de andere zaken worden we het wel eens.

Ben jij het helemaal?

Stuur je motivatiebrief, video, blog of infographic naar Willemijn (willemijn@vrhl.nl). Dan hoor je snel van ons!

TAGS
Contentmanager vacature

Deel deze blog

Andere blogposts en cases van VRHL Nieuws

VRHLtjes voor het slapen gaan: Aflevering 1 - Branded content

Onze stagiaire Myrthe neemt je de komende weken mee in de wondere wereld van online marketing. Dat doet ze aan de hand van korte animaties: de VRHLtjes voor het slapen gaan. Vandaag vertelt ze over branded content en hoe jij het in kan zetten voor jouw bedrijf. Kijken dus!

Lees meer

VRHL Video produceert kinderserie Starz voor Telekids

Sinds deze week is de kinderserie Starz voor het eerst op televisie te zien. VRHL Video werkte samen met verschillende partijen aan een uniek concept voor kleine kinderen vanaf 3 jaar. De nieuwe serie omvat acht afleveringen en is te zien op RTL Telekids Mini’s.

Lees meer

Jackson's vlog #1

Jackson, onze geweldige kantoorhond, heeft een vlog gemaakt. Bekijk 'm snel!

Lees meer

Uitgevers moeten samen strijden tegen Facebook en Google

Jeroen Cnossen (partner bij VRHL Publish) vertelt in een interview met Frank.News over hoe uitgevers ervoor kunnen zorgen dat advertentiegelden niet naar Google en Facebook gaan.

Lees meer

De nieuwste viral video: de Mannequin Challenge

Uiteraard stonden we bij VRHL ook even stil voor de nieuwste rage op social media: de Mannequin Challenge!

Lees meer