Scoren met waardevolle content

Scoren met waardevolle content

Jij hebt het de laatste tijd vast ook gehoord. Merken moeten uitgroeien tot mediabedrijven en leren denken in audience first. En dat is mooi. Want denken en doen als een uitgever zit in onze genen. We maken al vanaf onze start publieksmagazines en vaktijdschriften voor bedrijven. Gemaakt met een bijzonder oog voor vormgeving en geschreven met een journalistieke pen. Van short tot long copy. Van leaflets tot brochures, en van campagnes tot webcontent. SEO-proof en afgestemd op je doelgroep. Ons team van tekstschrijvers zorgt voor teksten die werken. Geen loze woorden, maar inhoud.

Onze diensten

Copy

Pay-offs, advertenties, advertorials, uitnodigingen, direct mailings, persberichten, nieuwsberichten, brochureteksten, boeken, jaarverslagen, klantreferenties, rapportages, white-papers, interviews, artikelen, reportages, colums, en nog veel meer.

Redactie

Redactionele formules, redactievoering, planning, eindredactie

Magazines

Relatiemagazines, personeelsmagazines, consumentenmagazines, online magazines, nieuwsbrieven

Online en social

Blogs, social media berichten (lees hier meer), webteksten (SEO), nieuwsberichten, e-mailnieuwsbrieven

Scripts

Voor video’s, animaties of presentaties

Ghostwriting

Voorwoord
Speeches
Projectvoorstellen

Contentabonnement

Heb je regelmatig behoefte aan nieuwe content voor je website, social media of blogs? Neem dan een contentabonnement. Wij verzorgen voor een vast bedrag per maand alle content die nodig is.

Nieuwsgierig?

Nieuwsgierig naar hoe jij kan scoren met waardevolle content? Kom langs en laat je inspireren door onze leestafel! Bel of mail vrijblijvend met Bojoura Binnekamp.

Bojoura Binnekamp

Tel. 0172 - 477733


Cases en blogs

Uw ambachtelijke bakker natuurlijk!

Om ambachtelijke bakkers in Nederland te promoten, is de landelijke campagne 'Uw ambachtelijke bakker natuurlijk!' in het leven geroepen. Wij schrijven alle social media posts op de nieuwe Facebookpagina van Uw Ambachtelijke Bakker, bedenken leuke winacties, promoten de Facebookpagina en meer!

Lees meer

VOA Magazine wordt VOA Jaarboek

Een mooi luxe bewaarexemplaar, vol met artikelen van vakredacteuren en met een stijlvolle vormgeving. Dat is het gloednieuwe VOA Jaarboek waarin ondernemers uit Alphen aan den Rijn en omgeving elkaar inspireren. Aan ons de eer om het boek te ontwerpen, vorm te geven en deels te schrijven!

Lees meer

Vernieuwde locatie voor kinderopvang Junis

VRHL/// Creatie en VRHL/// Copy mochten een communicatiecampagne voor de opening van de vernieuwde locatie van kinderopvang Junis verzorgen.

Lees meer

Nieuw design voor Toxic

Toxic helpt bij het registreren en het communiceren met medewerkers over (werken met) chemische stoffen. Wij ontwierpen een nieuwe website voor Toxic, een nieuw logo en voerden de nieuwe stijl door in Toxics informatiefolder.

Lees meer

Een bijzonder afscheid

Een afscheid van een dierbare moet bijzonder zijn. Dat kun je met een gerust hart overlaten aan Engelen en Spoor Uitvaartverzorging, Hodie Mihi Cras Tibi of De Horsten Uitvaartverzorging. Maar hoe zien hun uitvaarten er precies uit? En wat voor sfeer stralen ze uit? Wij brachten dat in beeld met drie mooie impressievideo’s.

Lees meer

Campagne BSL

BSL, onderdeel van Bohn Stafleu van Loghum, ondersteunt professionals in zorg en welzijn bij (na)scholing, carrière en praktijkvoering. Webshop BSL verkoopt boeken, vakbladen, e-learnings en andere producten aan deze professionals. Om BSL's vierdaagse kortingsactie te promoten, zette VRHL/// Social een Facebook advertising campagne op en maakte VRHL/// Creatie een header voor op de website.

Lees meer